Kuzmić u indukovanoj komi, Zvezda poslala helikopter

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.07.19. | 11:54

Srpski centar u putu za Beograd

Košarkaški region i Evropa ostali su u šoku posle vesti da je Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nesreću u nedelju oko 5 časova ujutru. Centar Crvene zvezde pretrpeo je teške povrede glave i grudnog koša posle direktnog udesa na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor.

Ognjen Kuzmić imao tešku saobraćajnu nesreću

Izabrane vesti

Prema informacijama koje stižu gotovo iz minuta u minut, pošto je inicijalno bio smešten u UKC Republike Srpske, ubrzo je organizovan njegov prevoz u beogradski Klinički centar. Crvena zvezda je po svog centra poslala helikopter preko Helikopterskog servisa Republike Srbije koji je nešto posle 11.30 poleteo ka glavnom gradu Srbije.

Kako nam je rečeno, Kuzmić je van životne opasnosti, ali se nalazi u indukovanoj (veštački izazvanoj) komi, što je i za Mondo potvrdio direktor KC Republike Srpske Vlado Đajić. Navodno, zasad nema tragova hematoma na mozgu, ali je Kuzmić pretrpeo prelome gornje i donje vilice, kao i teške povrede grudnog koša. 

Momak iz Doboja trenutno se nalazi u teškom stanju, a u Beogradu je spreman tim doktora specijalista koji će uraditi sve u njihovoj moći da umanje štetu nastalu u ovom nemilom događaju. 

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara