Kuzmić otpušten iz bolnice

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.07.19. | 22:56

Zvezdin centar na kućnom lečenju

Lepe vesti stižu večeras iz KK Crvena zvezda. Prvotimac srpskog šampiona i reprezentativac Srbije, Ognjen Kuzmić pušten je danas na kućno lečenje. Lekari su izuzetno zadovoljni oporavkom centra crveno-belih, koji će rehabilitaciju nastaviti u društvu porodice, ali uz konstantne kontrole i nadzor lekara.

Konzilijum lekara koji je i u četvrtak bio uz Ognjena i obavio kontrolne preglede, zadovoljan zdravstvenim stanjem Zvezdinog košarkaša, odlučio je da Kuzmić svoj oporavak nastavi u krugu porodice, ali uz česte i detaljne kontrole koje će se obavljati i u narednom periodu.

Izabrane vesti

Crvena zvezda se još jednom zahvalila lekarima iz Banja Luke i Beograda koji su maksimalnim angažmanom učinili nešto što se pre 11 dana činilo nemogućim – a to je sanacija teških povreda i oporavak do te mere da Ognjen Kuzmić može kući, uz budan nadzor i kontrole lekara koji su najzaslužniji za njegov oporavak.

Zvezda je izrazila i veliko zadovoljstvo povodom vesti koju je dobila od lekara iz Banja Luke i porodice Bogdana Ilića, koji je povređen u saobraćajnoj nesreći sa Ognjenom. Bogdan će u petak pušten na kućno lečenje.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara