UEFA će želeti da Real izbaci Mančester Siti iz Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.02.20. | 09:48

Tako bar tvrdi Džejmi Karager...

Mančester Siti je najavio žalbu pred CAS-om, sudom za sportsku arbitražu u Lozani, ali bez obzira na to pripreme na život bez Evrope u naredne dve godine uveliko traju. Za to vreme odluka UEFA da izbaci Građane zbog pumpanja sponzorskih ugovora i dalje je jedna od najvrelijih tema na Ostrvu.

Razgovarajući u jednoj TV emisiji o onome što je zadesilo jedan od najboljih timova današnjice, Džejmi Karager je kazao kako očekuje da se igrači ne razbeže posle svega...
"Niko od njih ne bi trebalo da razmišlja o odlasku iz Sitija", kazao je nekadašnji kapiten Liverpula. "Oni primaju po 300.000 funti nedeljno, a to je novac koji nije trebalo da dobiju, novac napravljen prevarama".

Izabrane vesti

"Ne mogu da verujem da nisu odmah izbačeni iz takmičenja! Napraviće cirkus od Lige šampiona. Šta ako Siti osvoji trofej? Mislim da će UEFA biti očajna u svojim željama da ih Real izbaci iz takmičenja. Ako bi osvojili Ligu šampiona, svi bi rekli da je to lažna pobeda, da to nije zasluga Pepa Gvardiole i tima. A zapravo bi bila najveća stvar za taj klub".

Na pitanje koliki je to udarac u suštini za tako bogate gazde Karager je kazao:
"Veliki. Jednu godinu bez Lige šampiona lako je preživeti, dve već mnogo teže".

Mančester Siti gostuje Real Madridu u prvom meču osmine finala Lige šampiona 26. februara.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara