Izveštaj sa Zvezdine Skupštine: Jedna od najboljih sezona u klupskoj istoriji

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.19. | 11:15

Stavljena tačka na sportske događaje za nama...

Košarkaški klub Crvena zvezda održao je u četvrtak redovnu sednicu Skupštine, kojom je zaključena sezona 2018/19

Na sastanku koji je trajao dva i po časa bio je prisutan 31 član uz četiri odsutna predstavnika, koji su ranije zbog poslovnih obaveza opravdali svoj izostanak.

Izabrane vesti

Na dnevnom redu sednice kojom je predsedavao predsednik Skupštine Branislav Baćović, našle su se sve tačke i pitanja važna za funkcionisanje kluba, u upravo završenoj sezoni 2018/19.
"Nakon iscrpnih izveštaja koje su izneli predsednik kluba Nebojša Čović, kao i sportski direktor Nebojša Ilić, kao i direktor Filip Sunturlić, koji su bili vezani za poslovanje i funkcionisanje kluba u celini, kao i života prvog tima i mlađih selekcija, upravo završena sezona je ocenjena kao izuzetno uspešna", stoji u klupskom saopštenju.

Kroz priču među članovima Skupštine pronela se priča da je sezona za nama jedna od najuspešnijih u novijoj istoriji Crvene zvezde, pošto je vraćena titula regionalnog šampiona i ponovo obezbeđen ulazak u Evroligu.
"Članovi Skupštine dobili su osim toga i sve detaljne informacije vezane i za ostale važne aktivnosti kluba (mlađe selekcije i njihov učinak, kao i dalji razvoj igrača koji su potpisali prve profesionalne ugovore sa klubom), kao i za dalje aktivnosti kluba na svim poljima (finansijskom planu, pripremama kluba za novu sezonu u Evroligi, aktivnostima u prelaznom roku). U izlaganjima predsednika i dvojice direktora kluba vrlo detaljno obuhvaćeni svi aspekti života kluba u prethodnih godinu dana, ali i ono što klub očekuje u izuzetno zahtevnoj  sezoni koju KK Crvena zvezda očekuje u periodu ispred nas", ističe se s Malog Kalemegdana i dodaje:
"KK Crvena zvezda mts kao klub koji predstavlja Republiku Srbiju i grad Beograd u svim takmičenjima, ističe zahvalnost na pomoći državi koju je dobio tokom prethodnog perioda. Kao klub koji dobar deo svojih prihoda ostvaruje i iz svojih izvora, kroz prodaju sezonskih ulaznica, sponzorskih ugovora sa privatnim kompanijama, ali i raznim ostalim klupskim marketinškim  akcijama i aktivnostima, članovi Upravnog odbora KK Crvena zvezda mts takođe su najavili da će preuzeti dodatne korake, i dodatne aktivnosti kako bi Crvena zvezda u organizacionom i finansijskom delu bila spremna  da odgovori na sve izazove koje donosi igranje evroligaške sezone sa preko 80 takmičarskih utakmica".

Članovi Skupštine Crvene zvezde su takođe mogli da se informišu kroz pitanja i o svim ostalim segmentima rada kluba, koji nisu bili obuhvaćeni kroz opširna izlaganja i izveštaje predsednika i direktora kluba.

U zaključku poslednje sednice u protekloj sezoni najavljeno je da će i tokom jula biti zakazana nova Skupština Crvene zvezde, o kojoj će se detaljno govoriti o planovima za narednu takmičarsku godinu. 

Foto: KK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara