Hoće li Pionir biti dovoljan da primi sve navijače?

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.19. | 08:20

Košarkaši Crvene zvezde traže podršku svih navijača, a po završetku sinoćnjeg meča bilo je jasno da će potražnja za kartama biti ogromna

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Podgorice)

Crvena zvezda više nema pravo na grešku i toga su svi na Malom Kalemegdanu svesni. Već koliko od danas započinje realizacija misije radnog naziva „Majstorica“, gde je ulog ogroman, a nagrada još veća. 

Izabrane vesti

Imala je Zvezda vođstvo u dve utakmice, po jednu dobru i odličnu šansu da se u subotu probude kao šampioni Jadranske lige, ali će sada fleke morati da vade pred svojom publikom što, ako se sve kockice poklope, neće biti nimalo loša stvar. Za to je, priznaje i sam Bili Beron, potrebno da dvoranu Aleksandar Nikolić u ponedeljak do vrha napune svi koji u srcu nose crveno-belu kombinaciju. 
"I dalje imamo prednost domaćeg terena. Zato tražim od svakog ko navija za Zvezdu da dođe u halu i da bude uz nas. Njihova podrška nam je neophodna kako bismo završili stvari u našu korist", napominje Beron i dahu nastavlja:
"Ako nisi spreman za ovu petu utakmicu, onda ti srce ne kuca... Bićemo spremni".

Odmahuje glavom najbolji Zvezdin šuter na pitanje o utakmici u Morači. Svestan je kakvu je šansu ekipa propustila...
"Imali smo sve u rukama, ali smo dozvolili poraz. Ispustili smo pobedu i dozvolili im da je uzmu. Promašili smo neke šuteve, ispustili neke skokove i to kada smo imali prednost. Oni su to iskoristili i pogađali iz nekih težih situacija. Jednostavno, nismo završili posao".

Ognjen Dobrić posle još jednog solidnog izdanja u plej-ofu ukazuje na umor kompletnog tima, ali ne krije:
"To nije razlog našeg poraza, ni opravdanje. Teška je serija, igra se na dva dana... Ali, mora da se igra svih 40 minuta, kao što su oni igrali i to je jedini način da se dobije".

Norisa Kola vidi kao najbitniji faktor dve važne pobede Budućnosti.
"Šta da kažem... Imali smo prednost tokom većeg dela utakmice, ali nismo uspeli da privedemo meč kraju u svoju korist. Pali smo u toj poslednjoj četvrtini, ostali bez koncentracije, oni su to iskoristili, posebno Kol koji je to individualno rešio na svoj način i pobedili su".

Ističe Dobrić da se Zvezda cele sezone borila za prednost domaćeg terena i da će tu prednost probati da iskoristi u ponedeljak uveče.
"Nema više prava na grešku. Svi smo spremni za ono što nas čeka. Jedva čekamo peti meč".

Dvorana Aleksandar Nikolić u svom maksimalnom kapacitetu može da prihvati oko 7.000 gledalaca, što je u ovom trenutku možda i nedovoljno s obzirom da će interesovanje sigurno biti drastično veće. Klub ne treba ni da razmišlja o selidbi u Štark Arenu, već bi pristalice Crvene zvezde morale da razmisle dobro o tome kako najbrže do ulaznice. Jer, to parče papira moglo bi na kraju mnogo da vredi...

Foto: Star Sport


tagovi

Hala PionirFinale Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara