Stojaković, Kokoškov i Divac
Stojaković, Kokoškov i Divac

Divac potvrdio da je Kokoškov selektor: Srećno, Igore, ali Peđa i ja ne stižemo na pripreme

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.19. | 08:52

Sve je jasno, Sakramento je dao dozvolu

Igor Kokoškov je izbor Košarkaškog saveza Srbije za novog selektora Orlova, to je jasno već danima, ali je pre zvanične promocije ostala još jedna nedoumica: da li će vlasnik Sakramento Kingsa dati dozvolu da trener iz njegovog stručnog štaba obavlja i funkciju selektora u isto vreme?

Tu neodumicu razrešio je Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj su Kokoškov, Peđa Stojaković, takođe direktor u Kingsima, i on, uz opis: „Srećno, Igore. Nažalost, nećemo stići na pripreme sledećeg leta“.

Izabrane vesti

Ima tome već 17 godina, pred Svetsko prvenstvo 2002. godine u Indijanapolisu tadašnja Jugoslavija strepela je da li će se Divac i Stojaković staviti na raspolaganje Svetislavu Pešiću tog leta. Na kraju su došli, a Jugoslavija je postala šampion planeta, pobedivši, između ostalih, i američki drim-tim, na njihovom terenu, u četvrtfinalu.

Partija karijere u NBA Bogdana Bogdanovića: Ubacio 31 poen!

S obzirom na rezultate koje je dosad imao Kokoškov, kao i kvalitet igračkog kadra koji poseduje Srbija, logično je da navijači s njim na klupi, očekuju sličan scenario u narednim godinama. Kokoškov će prvi izazov imati leta 2020. na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Beogradu, a onda, nadamo se, i na samim Olimpijskim igrama u Tokiju.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara