Davidovac: Nema straha, treba da iznesemo pritisak zajedno

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 19:36

„Mi smo tim i moramo da pomažemo jedni drugima, mislim da ćemo to moći da iznesemo“

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Podgorice)

Spremio je Milan Tomić analizu za novinare u Morači pre nego što se posvetio obavezama sa igračima, a Dejan Davidovac zastupao je mišljenje ekipe.

Izabrane vesti

Veruje jedan od najzaslužnijih igrača za prolaz u finale i aktuelno stanje u duelu protiv Budućnosti da igrači moraju da pokažu reakciju nakon poraza.
„Izgubili smo koncentraciju u drugom poluvremenu, napadački nismo igrali kako treba. Spremamo se već za narednu utakmicu, čeka nas veliki i težak posao, kao što je bio i svaki dosad. Čekamo tešku utakmicu, a nadamo se pobedi“, ističe Davidovac uoči šuterskog treninga.

Mladi košarkaš Crvene zvezde ističe koncentraciju kao najvažniji element igre u petak.
„Samo da budemo fokusirani na košarku“, kaže Davidovac i nastavlja:
„Ne razmišljamo o drugim stvarima. Videli smo svi kako je to izgledalo u sredu. Trudimo se da se koncentrišemo samo na teren. Nema straha, nije ga bilo ni u jednoj utakmici“.

Usled povreda Džoa Reglanda i Stratosa Perperoglua trener Tomić bio je prinuđen da istumba sastav, što je uticalo i na Davidovca, a Budućnost je imala lakši posao da izvrši pritisak na Zvezdine plejmejkere...
„Osetili su oni to, kao i Partizan u polufinalu. Igrači koji nisu tu mnogo nam znače, ali nisu tu, moramo zajedno da iznesemo pritisak zajedno. Mi smo tim i moramo da pomažemo jedni drugima, mislim da ćemo to moći da iznesemo“.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

Dejan Davidovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara