Čović: Kad nema krađe - nema tenzija

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.03.19. | 08:09

Odgovor prvog čoveka Crvene zvezde na ono što je pisao Ostoja Mijailović...

Posle sinoćnjeg košarkaškog derbija reakcije iz vrha oba kluba. Prvo predsednik Partizana Ostoja Mijailović, a onda za njim i Neojša Čović, kao neka vrsta "odgovora" na ono što je na Tviteru napisao prvi čovek crno-belih. 

Izabrane vesti

"Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi i korektnoj utakmici, igračima i struci Partizana na prikazanom, uz više sreće sledeći put, kao i sudijama na arbitraži, jer greške su deo igre, ne krađa! Idemo dalje, treba samo još više raditi i voleti KK Partizan", napisao je Mijailović, na šta se nadovezao Čović:

"Čestitke igračima i stručnom štabu Crvene zvezde na zasluženoj pobedi. Kada nema raketa - nema tenzija; kada nema limarskih radova na peharu - nema  tenzija; kada nema sudijske krađe - takođe nema tenzija. Čestitam Partizanovim igračima na fer i korektnoj utakmici. Uvek me razvesele duhovite izjave posle utakmice, pa neka bude da ih zato nismo razvalili, kako neko reče. Hvala navijačima Crvene zvezde na podršci".

Podsetimo, Crvena zvezda je slavila u sinoćnjem derbiju rezultatom 70:68 i overila prvo mesto u regularnom delu ABA lige. Partizan će najverovatnije ostati četvrti, pa nas u polufinalu regionalnog takmičenja očekuju novi okršaji večitih rivala.


tagovi

Nebojša ČovićOstoja MijailovićABA ligaJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara