Bjelica: Za deset godina ćemo shvatiti šta smo propustili

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 15:40

“Ajde da smo se zezali, izlazili i divljali, nego smo bili normalni...”, kaže košarkaš Sakramenta

Prvi put posle 17 godina i legendarnog Indijanapolisa tukli smo Amere sa 94:89, ali nažalost samo u utešnom meču u borbi za plasman od petog do osmog mesta na Mundobasketu u Kini.

Trijumf je donekle popravio utisak nakon ispadanja od Argentine u četvrtfinalu, a reprezentativac Nemanja Bjelica poručuje da ćemo tek za 10 godina biti svesni šta smo propustili ovog leta.
"Jeste da zvuči čudno, ali stvarno velika pobeda za nas. Dobili smo Amerikance. Nije da se ni njima nije igralo, ali uvek je teško igrati ovakve mečeve. Gledaš druge ekipe, mogli smo da budemo mi, uvek vraćamo film, gde smo grešili i šta smo mogli da učinimo bolje. Nadam se da smo se na neki način iskupili", rekao je Bjelica za Telegraf.

Izabrane vesti

Košarkaš Sakramenta ističe da ostaje još jedna utakmica da se završi takmičenje i izvuku pouke.
"Ništa mi nismo uradili loše... Ajde da smo se zezali, izlazili i divljali nego smo bili normalni. Ali dešavaju se ovakvi porazi i baš bole. Nisam igrao dve godine, vratio sam se sa puno entuzijazma da možemo da napravimo dobar rezultat. Dobili smo šamar od Argentinaca. Ništa, glavu gore, hvala narodu. Nije lako ni vama, ni nama. Za jedno pet do deset godina ćemo biti svesni šta smo mogli da uradimo. Samo da izvučemo pouku iz ovoga i imamo stvarno lepu budućnost", zaključio je Nemanja Bjelica.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara