Bjelica na ivici suza: Igrao sam kao go..o, ali mi smo grupa je..no dobrih momaka

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.09.19. | 15:43

On uverava da su svi igrači pružili sve od sebe za plasman u polufinale, ali su to činili na pogrešan način

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica potpuno je svestan da je bio jedan od onih koji su podbacili u četvrtfinalnom meču sa Argentinom, pa je bio izuzetno kritičan prema sebi.

On je napomenuo da je svestan loše igre, ali uverava da su svi igrači pružili sve od sebe za plasman u polufinale, ali su to činili na pogrešan način.
"Težak poraz za nas i naš tim, želim da se izvinim ljudima u našoj zemlji koji su verovali u nas. Možda smo bolji tim od Argentine, ali oni želeli više pobedu od nas u ovom trenutku. Nismo bili psihološki spremni za ovo, pogotovo ja lično kao jedan od lidera ovog tima. Moram da kažem da sam igrao kao go..o. Kada smo gledali kako oni slave, mislim da smo svi plakali. Ovo je težak poraz i ubija nas", poručio je Bjelica.

Izabrane vesti

Potom je nastavio…
"Nismo izgubili meč zato što smo arogantni ili mislimo da smo nešto posebno, mi samo nismo pripremili sebe mentalno za ovaj meč. Mogu da pričam satima, ali ovaj poraz je jako težak, ubija me. Radili smo mnogo ovog leta, teško je, ali ovo je košarka. Mi smo je.no dobra grupa, dobri ljudi, želeli smo da pobedimo, ali pokušali smo da pobedimo na pogrešan način. Posle nekoliko godina mi smo bili favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva. Izgledali smo loše na terenu, ali mi nikoga ne potcenjujemo. Sada moramo da pripremimo sebe na preostale mečeve. Želeli smo ovo na pogrešan način, ne želim da pričam o pritisku, sa kojim možemo da se nosimo. Moramo da budemo jaki i da se vratimo svojim kućama kao tim", zaključio je Bjelica.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara