Bel nije prošao preglede u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.11.19. | 19:59

Ugovor je raskinut

Očekivalo se da će biti veliko pojačanje za nastavak sezone, ali Džejms Bel nije prošao medicinske preglede u Partizanu zbog čega je ugovor automatski raskinut, javlja specijalizovani košarkaški portal Sportando!

Kako saznaje MOZZART Sport, Džejms Bel je imao niz detaljnih lekarskih pregleda kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje, a poseban akcenat je bio na stanju njegovih nogu, ali i srca, pošto je još tokom dana na univerzitetu Vilanova bio sklon težim povredama...

Izabrane vesti

U svojoj prvoj godini na prestižnom koledžu doživeo je teške prelome obe tibije (potkoleničnih kosti), zbog čega su morale da mu budu ugrađene metalne šine u obe noge kako bi se oporavak nastavio normalnim tempom. Tokom svoje šampionske sezone u Darušafaki, s kojom je osvojio Evrokup, doživeo je povredu stopala u meču protiv Budućnosti koja mu je kasnije zadavala muke. Takođe je imao i problema sa skočnim zglobom, pa je potpuno jasno zašto su se ljudi u Partizanu odlučili za detaljne preglede.

Vest je ubrzo potvrđena i na sajtu Partizana.
"Američki bek, Dzejms Bel neće pojačati redove crno-belih! Nekadašnji košarkaš Darušafake, Cedevite i Budućnosti, nije prošao sve potrebne lekarske preglede medicinskog konzilijuma KK Partizan NIS, koji se opredelio da sa njim, u ovom trenutku, ne potpisuje ugovor, pošto je igrač na spoljnoj poziciji crno-belima potreban odmah. KK Partizan NIS želi Belu uspešan i brz oporavak uz nadu da će u uskoro ponovo moći da igra košarku na profesionalnom nivou", stoji u saopštenju. 

Bel je bez angažmana od kraja prošle sezone, kada mu je istekao kraktoročni ugovor s ekipom Budućnosti u koju je stigao krajem decembra.

Džejms Bel je prošle sezone imao prosek od 8,3 poena, 2,7 skokova i 1,1 asistenciju. Trebalo je Partizanu da donese opciju više u šutu, ali i korektnog odbrambenog igrača s velikim energetskim kapacitetom. Međutim, Partizan će izgleda rešenje morati da potraži na drugom mestu...

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara