Ergin Ataman (©MN Press)
Ergin Ataman (©MN Press)

Ataman se ne slaže sa izborom Džejmsa: Larkin je moj MVP

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.05.24. | 16:13

"Veoma sam iznenađen što ga nema u idealnoj petorci takmičenja"

Mnogo bure je u košarkaškoj javnosti izazvala odluka oko izbora prve i druge najbolje petorke Evrolige. Dosta igrača se ne slaže sa ovogodišnjim laureatima, među kojima je i trener Panatinaikosa, Ergin Ataman koji je pride na sve to istakao da je pre svega iznenađen što u idealnoj postavi nema Šejna Larkina koji je po njemu MVP ovogodišnje sezone, a ne proglašeni Majk Džejms.

"Želeo bih da čestitam svojim igračima Kendriku Nanu i Matijasu Lesoru, što su izabrani u startnu petorku Evrolige. Takođe bih želeo da kažem da sam veoma iznenađen što u timu nema najboljeg igrača ove sezone, Šejna Larkina. Nije bio ni u prvom ni u drugom timu, veoma čudna situacija. Ali u svakom slučaju čestitam mojim igračima kao i Larkinu koji je za mene MVP sezone", rekao je Ataman.

Izabrane vesti

Idealan tim Evrolige za sezonu 2023/24 čine Fakundo Kampaco (Real Madrid), Majk Džejms (Monako), Kendrik Nan (Panatinaikos), Najdžel Hejs-Dejvis (Fenerbahče) i Matijas Lesor (Panatinaikos). U drugoj postavi se nalaze Lorenco Braun, Vejd Boldvin (Makabi), Mario Hezonja, Valter Tavares (Real Madrid) i Kostas Slukas (Panatinaikos).

Završni turnir Evrolige odigraće se od 24. do 26. maja u Berlinu, a polufinalne parove čine Panatinaikos - Fenerbahče i Real Madrid - Olimpijakos.



tagovi

Ergin AtamanŠejn LarkinMVP Evrolige

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara