Đorđević: Ne razapinjite decu, Zvezda ima perspektivu

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.03.20. | 18:40

„Žao mi je što nismo iskoristili podršku navijača“, kaže trener crveno-belih omladinaca

Dva trijumfa protiv Olimpijakosa, dva remija u sudarima sa Bajernom, beogradska pobeda nad Totenhemom, i uspešna penal serija u Moldaviji. Sa takvim minulim radom omladinci Crvene zvezde su ušli u večerašnji duel sa Midtjilandom. Očekivalo se da nastave putem velikih uspeha, ali su pali. Ili im danski prvak nije dao da se proslave.
Jako mi je žao ove dece i navijača. Završili smo evropski put na ovakav način, pred ovakvom publikom. I pored svega napravili smo veliki uspeh, biće to svima jasno za neku godinu, kada prođe vreme. Sada ne treba ovu decu razapinjati. Zvezda ima ozbiljnu perspektivu“, bio je jasan trener Zvezdinih omladinaca Slavoljub Đorđević.

I pored snage danskog predstavnika čini se da su crveno-beli podbacili. Mada, Đorđević podseća i da su crveno-beli u timu imali i mnogo onih koji nisu "izlazno godište" u ovom uzrastu.
Ovo nam je najslabija utakmica od kada smo zajedno. Možda smo i psihološki pali, jer su svi očekivali siguran uspeh. Znao sam da je Midtjiland ozbiljna ekipa, pravi sistem. Fizički su jači od nas, kao i svi timovi iz Lige šampiona. Nas su do sada potcenjivali, Danci – nisu“.

Izabrane vesti

Meč je prelomio penal štopera Lukića.
On je sjajno dete. Dao je gol Partizanu i Bajernu. Prva mu je greška u sezoni“, objasnio je Đorđević.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara