Aleksa Radanov nastavlja u FMP-u

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 14:19

Mladi košarkaš će iskustvo skupljati u ekipi iz Železnika

Nakon brojnih dolazaka u klub sa Malog Kalemegdana, došlo je vreme i da jedan košarkaš napusti prvi tim. Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde, Aleksa Radanov, tako će u nastupajućoj sezoni igrati u dresu FMP-a iz Železnika.

Stručni štab crveno-belih procenio je da su za najbolji razvoj Radanova neophodni minuti na parketu, pa će mladi košarkaš odličnu priliku za to imati nastupajući u dresu Pantera u okviru ABA lige i domaćeg šampionata.

Izabrane vesti

Aleksa Radanov je prošao kroz sve mlađe kategorije Crvene zvezde i već može da se pohvali da je osvojio veliki broj trofeja u svim uzrastima, od kojih se izdvaja pehar osvojen u juniorskom izdanju Evrolige od pre pet godina. Igrajući sa seniorski timom crveno-belih, došao je do dve titule prvaka Srbije, Superkupa ABA lige, a dva puta je podizao i trofej regionalne lige, 2014. i 2019. godine.

Ovo nije konačni rastanak Crvene zvezde i Alekse Radanova, pošto klub sa Malog Kalemegdana polaže prava na njegov povratak u prvi tim. Košarkaš će sa crveno-belima nakon sledeće sezone imati još dve godine na ugovoru. Inače igra na poziciji beka.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara