©Reuters
©Reuters

Zvezdina neostvarena zimska želja odlučila četvrtfinale Lige šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.03.24. | 16:20

Seol Jong Vu postigao odlučujući pogodak u revašu protiv Čonbuka

Korejski dvomeč u četvrtfinalu Lige šampiona Azije pripao je Ulsanu, koji je posle remija u prvom meču (1:1) na svom terenu savladao Čonbuk sa 1:0. Igrač odluke bio je Seol Jong Vu, koji je zatresao mrežu gostiju na centaršut najboljeg igrača utakmice Gustava Ludvingsona u nadoknadi prvog poluvremena.

Seol je nesuđeno pojačanje Crvene zvezde na poziciji desnog beka. Crveno-beli su zimus stupili u kontakt sa igračem i Ulsanom, koji je tražio obeštećenje od 700.000, mada se moglo čuti da trener Hjong Mung Bo nije želeo da čuje za odlazak reprezentativca, jer nema adekvatnu zamenu.

Izabrane vesti

Seol Jong Vu je ove sezone odigrao osam utakmica u Ligi šampiona za Ulsan i postigao dva gola. Prethodni put bio je strelac u protiv japanskog Vanfore Kofua u šesnaestrini finala.

Desni bek Ulsana je odlično iskoristio slobodan prostor kond centaršuta Ludvingsona, a onda udarcem iz prve poslao loptu u same rašlje nemoćnog Kima.

Prvo poluvreme je bilo znatno sadržajnije od drugog, domaćin je mogao ranije da dođe do vodećeg gola. Čonbuk je u drugom poluvremenu samo jednom ozbiljnije pripretio, preko Tijaga Pereire, ali je Hjon Vu Čo.



tagovi

UlsanČonbuk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara