Zvezdin golman ide na leto - Popović se seli u Levski

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.01.20. | 17:06

On je već potpisao predugovor sa bugarskim timom

Vest na zvaničnom sajtu Levskog iz Sofije glasi: Zoran Popović, golman Crvene zvezde, postaće igrač tog kluba od 1. jula 2020. godine.

Ugovor, odnosno predugovor, je zvanično potpisan, sa sve slikom Zvezdinog golmana. Njemu ugovor ističe ovog leta, 30. juna, tako da će od 1. jula preći kao slobodan igrač u redove Levskog.

Izabrane vesti

Sama činjenica da Popoviću ističe ugovor na leto, on je stekao pravo da pregovara sa drugim ekipama ove zime, a to je iskoristio i dogovorio se sa Levskim.

O svemu tom je pričao i sportski direktor Levskog Ivajlo Petkov.
"Imamo dva golmana internacionalca, a sada smo odlučili da potpišem sa igračem koji dolazi iz ozbiljnog kluba kako bi pojačao konkurenciju među stativama", rekao je Petkov.

Na ovaj način drugi, mlađi golmani u Zvezdi poput Nikole Vasiljevića i Aleksandra Stankovića, moći će da dobiju više minuta kada Milanu Borjanu bude bio potreban odmor. Dakle, Popović će odraditi ugovor do kraja u Zvezdi, a onda preći u Levski.

Popović ima 31 godinu, a u karijeri je pored Zvezde nastupao još za Čukarički, Voždovac, Napredak i Bodo. Od 2018. je u Zvezdi i biće do 1. jula ove godine.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara