Zvezda više ne traži štopera

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.06.19. | 17:30

Poverenje u Milunovića, Pankova, Babića i Savića

Galvez je praktično bio već spakovan, pregovaralo se sa Ečeitom, pominjali su se Krajnc i Đomber, kao nova želja isplivao je bivši reprezentativac Srbije Nemanja Pejčinović. Međutim, Crvena zvezda je obustavla potragu za štoperom. Do daljeg.

To je direktno najavio i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.
Ne tražimo štopera“, poručio je Mrkela.

Izabrane vesti

Trener Vladan Milojević na raspolaganju trenutno ima Milunovića i lakše povređenog Pankova. Mladi reprezentativac Srbije Srđan Babić će večeras doputovati u Vindišgarsten kako bi popunio rupu u centralnom delu odbrane. Na toj poziciji u tri prijateljske utakmice u Austriji videli smo Stojkovića i Gobeljića, pošto je Vujadin Savć bio pred odlaskom u inostranstvu. Samim tim imao je nešto manju minutažu.

Međutim, moguće je da će na letnjim pripremama iskusni štoper rehabilitovati status. Golom protiv Kluža sigurno je podigao samopouzdanje i najavio da će da se bori za status startera.

I dalje se priča o njegovom odlasku, ali odluka da crveno-beli obustave potragu za još jednim defanzivcem, jasno nagoveštava da bi Savić mogao da uhvati slamku još jedne velike šanse.

Za Vladana Milojevića je prava šteta što još nije spojio moguću kombinaciju štopera za počdetak sezone. Dobar deo priprema propustilo je pojačanje iz Radničkog Radovan Pankov. Igrač koji bi trebalo poslednjoj liniji crveno-belih da daruje veću agresivnost danas je radio jačim intenzitetom. I moguće je da ćemo ga videti na delu u subotu kada je na programu meč sa Zenitom (16.30).

Srđan Babić se vraća sa Prvenstva Evrope skrhanog samopouzdanja posle tri poraza i gol razlike 1:10…

I daje se čeka dogovor sa brazilskim levim bekom Žanderom, momkom koji bi trebalo da bude alternativa Milanu Rodiću. Taj posao još nije konkretizovan.
Radimo na dovođenju levog beka“, rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Foto: FK Crvena zvezda


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara