Zvezda uterala polovinu duga za Pešića – čeka se još 800.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.19. | 12:52

Kasni i Al Hilal

Ove zime su se klubovi iz Saudijske Arabije razmetali milionima, obrali transfer rekorde, ali u Crvenoj zvezdi verovatno neće želeti da u bliskoj budućnosti sarađuju sa klubovima iz te zemlje. Srpski šampion i dalje muku muči sa Al Itihadom oko isplate rate za Aleksandra Pešića, pošto je klub iz Džede probio sve rokove.

Crvena zvezda je krajem februara trebalo da dobije 1,5 miliona evra na ime rate za transfer koji je odrađen prošle zime. Međutim, Al Itihad je oklevao, Crvena zvezda je najavila pokretanje sudskog postupka pred FIFA... Moguće je daj podatak zastrašio ljude iz Al Itihada, koji su prošle nedelje uplatili Crvenoj zvezdi oko polovinu rate. Na račun kluba sa Marakane je leglo 800.000 dolara (700.000 evra), što je olakšalo Zvezdino poslovanje.

Izabrane vesti

Ipak, na Marakani ne sede skrštenih ruku. Nadaju se da će uskoro uterati i drugu polovinu Al Itihadovog duga. Dakle, čeka se još 800.000 evra od Pešićevog transfera.

Na Marakani se nadaju da će dugove uskoro izmiriti i drugi klub iz Saudijske Arabije. Reč je o Al Hilalu koji je ove zime kupio Miloša Degeneka za 3,6 miliona evra.

(Foto Star Sport)


tagovi

Aleksandar PešićAl Itihad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara