Zvezda će igrati na kontre, moramo da budemo inteligentni

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.12.19. | 16:39

„Navikli smo na ovakve mečeve“, poručio je trener Olimpijakosa

Crvena zvezda ima sve u svojim rukama uoči sutrašnjeg meča u Pireju, ali sličnu parolu ponavljaju i u Olimpijakosu. Trijumf nad srpskim šampionom doneo bi crveno-belima iz Pireja evropsko proleće.

Bio je to još jedan sjajan rezultat za Pedra Martinsa koji je grčkog vicešampiona „dovukao“ u elitno takmičenje preskočivši Plzenj, Bašakšehir i Krasnodar.
„Priroda dve utakmice je potpuno drugačija. Sutra moramo da pobedimo ako želimo da nastavimo evropsku trku. Verujem da ćemo sutra videti spetakl i da ćemo na kraju slaviti. Zaslužujemo da igramo iu Evropi“, poručio je Pedro Martins.

Izabrane vesti

Olimpijakos ima samo jedan bod, ali je u dosadšanjem delu takmičenja bio konkurentniji od Crvene zvezde. Totenhem se srećno izvukao na Karaiskakiju, drhtao je i Bajern.
„Moraćemo da budemo snažni i fokusirani na obaveze. Posebno ćemo morati da pazimo da ne pravimo greške u opasnoj zoni. Znamo da će se rival osloniti na kontranapade, tako da ćemo brzo morati da osvajamo loptu. Da budemo inteligentni“

Pod velikim pritiskom su igrači Olimpijakosa. Portugalac je pokušao da spusti loptu.
„Za igrače je sjajno kada učestvuju u vrhunskom događaju. Stvarno se raduju ovoj utakmici, jer možemo da ispišemo istoriju. Mi smo već prošli kroz ovakvu situaciju, igrali finala. Tako je bilo u sudarima sa Plzenja, Krasnodara, Bašakšehira, pa i PAOK-a“.

Neće Grci moći da računaju na Valbuenu, ali ta činjenica ne opterećuje iskusnog stručnjaka.
 „Bili smo u istoj situaciji protiv Totenhema. Tada je Valbuena bio na klupi, jer nije bio 100 posto spreman. On je veoma važan za nas, ali smo pokazali da možemo da se takmičimo i bez najboljih. Odigrali smo sve utakmice dobro, osim one u Minhenu“, jasan je bio Martins.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara