Zvezda bez Boaćija u derbiju!

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.19. | 09:21

Sve oči u Milana Pavkova

Postojala je na Marakani nada, čak se spominjalo da će snažni napadač iz Gane propustiti samo meč protiv Mladosti iz Lučana, ali Crvena zvezda će u narednom, 160. večitom derbiju biti lišena pomoći Ričmonda Boaćija.

Iskusni centarfor ni juče nije trenirao, a utamica sa Partizanom je na pragu, i kako stvari stoje neće biti ni na klupi za rezerve, piše Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Boaći se povredio 13. aprila, u meču sa Radničkim iz Niša na kojem je dao dva gola. Tada je u sudaru sa Crnomarkovićem dobio udarac u levu nogu, i pomoću sanitetskog vozila je odvezen sa stadiona.

Upravo neizvesna situacija sa Boaćijem naterala je Vladana Milojevića da ne rizikuje, odnosno da Milana Pavkova ne ubacuje u igru tokom prethodnog meča protiv Čukaričkog. Za Pavkova je rezervisana uloga prvog špica, dok će na klupi biti mladi Dejan Joveljić, spreman da iskoristi šansu.

Boaći je u dosadašnjoj karijeri odigrao pet večitih derbija, i postigao tri gola. Govor brojki kaže da će Crvena zvezda biti hendikepirana, ali u svim mečevima sa Partizanom, na kojima je Boaći postigao gol, Crvena zvezda nije pobedila. Napadač iz Afrike ostao je dužan navijačima i na prethodnom večitom derbiju kada je bio uštopovan.

 


tagovi

Ričmond BoaćiMilan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara