ZVANIČNO: Simo Krunić novi trener Radničkog

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.19. | 14:10

Po povratku s priprema ugovoreni svi uslovi

Bio je Simo Krunić na pripremama Radničkog, vodio je ekipu i treninge, ali je tek od danas i zvanično novi šef struke Nišlija. Pregovori su konačno završeni po povratku iz Slovenije u Niš, a promocija je zakazana za subotu.

Radnički je objavio saopštenje u kojem je potvrdio da će Krunić voditi ekipu u predstojećoj sezoni.
Simo Krunić (52) od danas je zvanično šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Radnički. 
Iskusni stručnjak je dogovorio saradnju sa rukovodstvom kluba po povratku ekipe sa priprema u Sloveniji. Krunić će zvanično biti predstavljen javnosti u subotu od 18 časova na stadionu Čair u Nišu. 

Izabrane vesti

U pitanju je stručnjak koji je prošle sezone predvodio Čukarički sa kojim je ostvario ozbiljan rezultat i izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Tokom trenerske karijere radio je u OFK Beogradu, Željezničaru iz Sarajeva, Inđiji, Jagodini, Dalijenu i Radniku iz Surdulice. 

Do pre nekoliko dana bio je član stručnog štaba seniorske reprezentacije Srbije. Najveći uspeh do sada Krunić je ostvario kao trener Jagodine sa kojom je 2013. godine osvojio Kup Srbije”, stoji u saopštenju Radničkog.

Nišlije su ostale bez trenera samo što su počele pripreme, jer je Nenad Lalatović rešio da preuzme Vojvodinu posle dve sezone provedene na Čairu.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara