ZVANIČNO: Bienvenue, Ander

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.07.19. | 19:15

Odličan transfer Pari Sen Žermena

Ulazak u sobu, smeštanje u fotelju, džojstik u rukama i transfer u Pari Sen Žermen kroz virtuelni svet video igrice FIFA 20. Tako je Ander Erera zvanično zakoračio u svet pariskog glamura, gde će braniti boje francuskog šampiona.

Jučerašnje najave ispostavile su se kao potpuno tačne. Erera je danas sleteo u Grad svetlosti, obavio potrebne lekarske preglede i papirologiju, a onda žvrljnuo svoj autogram na petogodišnji ugovor s novim klubom. Pari Sen Žermen je odlično prošao, pošto rođeni Bask je na Park prinčeva stigao kao slobodan igrač posle rastanka sa Mančester junajtedom.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - četvrtak, 4. jul

Nema dileme, ovakvo pojačanje je Tomasu Tuhelu nedostajalo u prethodnoj sezoni i sada može mirnije glave da dočeka početak takmičarske 2019/20. Pogotovo kada se zna da je PSŽ ozbiljno kuburio sa nezadovoljnim Adrijenom Rabioom, a onda i sa Leonardom Paredesom, koji se nije pokazao kao igrač dostojan dresa Svetaca. Na sve to, PSŽ dugo nije mogao da pronađe ni adekvatnu zamenu za Tijaga Motu, što je dodatno opteretilo klub. 
"Pari Sen Žermen je najveći klub u Francuskoj i stalno raste. Igra da uvek pobedi i osvaja titule. Jako sam želeo da dođem u Pariz i obučem dres PSŽ. Klub ima jako lepu priču i srećan sam što ću ovde moći da ispišem nove stranice u karijeri. Dolazak ovde u meni budi posebne emocije. Jako mi se dopada i grad. Pariz je jedan od najlepših gradova na svetu. Obećavam tri stvari – rad, profesionalizam i strast. Obećavam i da ću unaprediti svoje znanje francuskog jezika, jer znam koliko je to važno za komunikaciju u timu", izjavio je Erera po dolasku na Park prinčeva. 

Erera će u Pari Sen Žermenu inkasirati preko 40.000.000 evra na ime godišnje plate. Junajted je Španca izgubio zato što nije želeo da mu izađe u susret s zahtevima za platu, koji su navodno prevazilazili rang od 230.000 evra sedmično, odnosno 12.000.000 evra. PSŽ je izašao sa nešto manjom ponudom, ali i bogatim dodacima na ime bonusa, zbog čega se Erera nije ni najmanje dvoumio. Tako je PSŽ popunio mesto koje je ostalo odlaskom Adrijena Rabioa u Juventus.

Foto: PSG.fr


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara