Zmajevi lete visoko: Idemo po trofej u Kupu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 17:30

Voždovac u petak otvara Superligu protiv TSC-a

Napravio je Voždovac pravu generalku u ekipi, promenjen je dobar deo sastava, došlo je desetak novih igrača, kao i novi trener – Radomir Koković. I njegov stručni štab od starta najavljuje visok let Zmajeva. Ambicija im ne fali, samo još da za krupne reči dobiju i pokriće na terenu.

Voždovac će u petak otvoriti Superligu i to duelom sa novajlijom u ligi, ekipom TSC-a (20.00). Igraće se u Zaplanjskoj, a pomoćni trener Sava Šašić tvrdi da će Zmajevi od naredne sezone doneti neke nove vetrove u srpski fudbal.
Imaćemo veliko zadovoljstvo da utakmicom sa TSC-om otvorimo elitno takmičenje. Podrobrno smo skenirali rivala i spremni dočekujemo susret. Siguran sam da će model igre koji će Voždovac praktikovati ove sezone moći da parira ne samo našem sutrašnjem protivniku, već i svim ekipama u ligi. Voždovac će doneti nove trendove u naš fudbal, budite sigurni u to“, poručio je Šašić.

Izabrane vesti

Trener Zmajeva poručuje i da će Voždovac napasti ove sezone i jedan trofej, onaj u Kupu Srbije.
Iako su u ekipi u odnosu na proteklu sezonu desetorica novih igrača, momci su se sjajno uklopili i ekipa je kompaktna. Ceo stručni štab je prezadovoljan saradnjom sa igračima, jer smo sa njima za kratko vreme uspeli da izgradimo specifičan odnos. Na jučerašnjem sastanku smo definisali i ciljeve za narednu sezonu: plan je da se u prvenstvu nađemo među prvih pet, a u Kupu Srbije imamo najviše ambicije i u tom takmičenju napadamo trofej“, naglasio je Šašić.

Jedan od najiskusnijih igrača u ekipi Voždovca, Nemanja Nikolić, pozvao je na oprez pred utakmicu sa TSC-om, ali istakao da Zmajevi ne treba da beže od uloge favorita.
Ekipa TSC ima jako veliki motiv, kao sve ekipe koje su nove u Superligi. Na našem stadionu mi moramo da držimo konce igre u našim rukama i od nas zavisi koliko će protivnik moći da ostvari to što je zamislio. Ne treba da bežimo od uloge favorita, jer to kvalitetom zaslužujemo“, smatra Nikolić.

Foto: FK Voždovac


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara