Zasluženo: Loftus Čik još pet godina u Čelsiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.19. | 15:46

Plata tri puta veća od dosadašnje

Godine mahom lošeg poslovanja počele su da zamenjuju potezi koji konačno imaju smisla. Čelsi je u samo nekoliko dana uradio mnogo toga! Od dovođenja Frenka Lamparda za novog trenera, preko prodaje Alvara Morate za 56.000.000 evra, do novog ugovora Rubenu Loftus Čiku!

Jedan od najboljih igrača Plavaca u sezoni kada je osvojena Liga Evrope dobio je nagradu za veliki napredak i sve što je prikazao pod komandom Maurisija Sarija, pa je potpisao novi petogodišnji ugovor! Dete kluba sa Stamford Bridža je pored nove višegodišnje saradnje dobio i očekivano povećanje plate na čak 9.000.000 evra, što je blizu tri puta više od onoga što je RLČ zarađivao dosad. Na nedeljnom nivou to je 167.000 evra.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Ruben Loftus Čik se kod Sarija profilisao kao jedan od najvažnijih igrača uz Edena Azara, a u sezoni za nama je skupio deset golova i još pet asistencija na 40 utakmica.

Čelsi je tako nastavio veliku rekonstrukciju ekipe u kojoj bi Frenk Lampard trebalo maksimalno da se fokusira na promociju momaka iz klupske akademije, s obzirom da je i dalje aktuelna zabrana registrovanja novih igrača koja će trajati izvesno do narednog leta.
“Jako sam srećan što sam potpisao novi ugovor i što ću ostati još pet godina. Ovo je kuća u kojoj sam odrastao i nadam se da ćemo zajedno sarađivati još dugo“, priznao je Loftus Čik.

U klubu se nadaju da bi Loftus Čik mogao da bude sledeći domaći produkt koji će ostaviti dublji trag, pošto se takav traži duži niz godina...

Foto: Chelseafc.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara