Zagrebačkom Dinamu malo 6.000.000 evra za golmana

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 15:17

Monpelje uzalud šalje ponude za Livakovića

Tako to radi Dinamo. Nema prodaje na prvu loptu, što duže odoleva, to cena igračima samo raste. A za svog golmana Dominika Livakovića Zagrepčani su odbili ponudu vrednu 6.000.00 evra!

Ponudu je poslao Monpelje. Francuski prvoligaš je u potrazi za novim čuvarom mreže i put ga je odveo do Zagreba. Pogotovo što je Livaković postao prvi golman reprezentacije Hrvatske, zvaničnog vicešampiona sveta. A, takav igrač – košta.

Izabrane vesti

Kako piše hrvatski portal 24 sata, čelnici Dinama su odredili cenu za Livakovića od 10.000.000 evra. Pretpostavlja se da će neka sredina zadovoljiti i Monpelje i Zagrepčane.

Dinamo i dalje, dakle, odoleva ponudama sa Zapada za svoje najbolje igrače, ali u klubu već zadovoljno trljaju ruke, jer ih čeka možda i rekordna zarada. Osim Livakovića, koji neće otići za manje od 8.000.000 evra, na transfer čeka i Dani Olmo, mladi španski reprezentativac, oko kojeg se lome koplja nekoliko klubova.

Prema poslednjim informacijama, Olmo je na meti Totenhema i Leverkuzena, koji su najzainteresovaniji za njega i očekuje se da transfer ne bude manji od 30.000.000 evra.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara