Vujadin Savić ide na pozajmicu u APOEL

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.07.19. | 15:49

Ali večeras ne sme da igra

Odavno je provejavalo da se Crvena zvezda i Vujadin Savić nalaze na pragu rastanka, a sada je to postalo realna opcija.

Prema pisanju brojnih kiparskih medija od jutros, Zvezdin štoper je na pragu prelaska u kiparski APOEL. Kako MOZZART Sport saznaje, u pitanju je pozajmica u redove kiparskog šampiona. 

Izabrane vesti

Pod uslovom da ne igra u večerašnjem meču protiv Suduve. Jer Kiprani žele da ga licenciraju za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona gde ih očekuje bolji iz duela Slovana i Sutjeske. To neće biti moguće ako Savić večeras zaigra za Zvezdu u istom takmičenju protiv Suduve. Međutim, kako je na pripremama postalo jasno da Savić više nije prvi Milojevićev izbor u štoperskom tandemu, očekivano je da srpski štoper ne igra večeras u Litvaniji. 

Doskorašnji komandant Zvezdine odbrane je od ove sezone izgubio kapitensku traku, a potom i status startera u timu Vladana Milojevića. Iz kluba su jasno nekoliko puta rekli da je Savić na prodaju i da se čeka prava ponuda. U Zvezdi su na početku prelaznog roka odredili cenu od 1.200.000 evra za prodaju Savića, ali kako do sada nije bilo konkretnih ponuda, najbolja opcija za klub i igrača je prelazak u APOEL na pozajmicu koji je izašao sa konkretnim predlogom. 

Savić je zimus sa Zvezdom potpisao produžetak ugovora do 2022. godine uz povišicu plate na 300.000 evra po sezoni. To znači da će Kiprani morati da se posle određenog vremena izjasne i o otkupu jer Zvezda je i dalje vlasnika prava na Savićev ugovor. Inače, APOEL je ovog leta već doveo dvojicu srpski fudbalera. Na pozajmicu iz bečkog Rapida je stigao Andrija Pavlović, a na pozajmicu iz Kopenhagena je stigao vezista Uroš Matić. Savić bi trebalo da kompeltira triling srpskih fudbalera u Nikoziji. 

(FOTO: MN Press)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara