Vučelić posle Alkmara: Partizan pobedio sebe, Stojković nemaran, struka nije ugrožena

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.11.19. | 22:02

Golman najviše na udaru kritika

Teško je predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću palo ispadanje iz Evrope. Pogotovo što crno-beli igrom u Hagu protiv AZ Alkmara (2:2) nisu zaslužili da pognutih glava napuste stadion.

Imao je srpski tim 80 minuta sve u svojim rukama, drugoplasirani tim holandskog prvenstva nije znao ni kuda će, ni kako će, a onda je neko „ugasio svetlo“. I upravo ta havarija u finišu, koja je odnela već viđenu pobedu, najviše je pogodila Vučelića.

Izabrane vesti

Nije se libio prvi čovek kluba ni da uputi kritike, uz objašnjenje da to nije napad ni na koga.
AZ Alkmar se u ovoj utakmici nije ništa pitao. Partizan ga je nadigrao, bio je superioran, demonstrirao je vrhunski fudbal. U finišu nismo bili dorasli svojoj igri, a kada se ona napusti, nastaju problemi. Ponovo smo pali sa igračem više, jednostavno, Partizan je pobedio sam sebe, to je ono što je najtužnije“, rekao je Vučelić za Novosti.

A, onda konkretno...
Nedopustivo je da kapiten Stojković bude nemaran i dekoncentrisan. Lopta je letela 60-70 metara, to nije greška, loša odbrana, to je odsustvo koncentracije. Ovo nismo smeli da ispustimo. Nije ovo katastrofa, način igre svakako nije, ali ishod jeste. Sami smo učestvovali i to dominantno, u svom padu. Neće biti napada, ali biće kritika, to je nešto što je normalno“.

Iako deo navijača žustro napada i trenera Miloševića, ubedljivo većinski stav je da Savo i njegovi saradnici rade jako dobar posao.
Mesto stručnog štaba uopšte ne dolazi pod sumnju, neće biti radikalnih poteza. Niko ni ne pomišlja na bilo šta slično. To rade ljudi koji imaju debalans inteligencije i strasti. Mi smo se sami sebi desili i udesili sami sebe, mogli smo da damo još dva-tri gola. Onu su za sedam-osam meseci unapredili igru, to je neki drugi Partizan, što ne znači, naravno, da ne bi trebalo da postoji kritička reč. Ne može neko da bude superioran 80 minuta, a onda se sve obrne u kontra smeru“, zaključio je Vučelić.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara