Komentari na vest

Vitor Roke ljut na Ćavija: Nemaju nikakvu komunikaciju, a doveden šest meseci pre vremena

G

Gost 0101

pre 13 dana

Real je stiso onu stvar i prodao Rokya za 100 mil posle 10 god... Dovedeno je 5 igrača Eden,Jović,Mendy,Rodrigo i Vinisius... Dva su promašena... Posle toga redom rešavanje ...Bale,Varan,Casemiro,Ramos,Marselo,Asensio Opet su stisli onu stvar i prodali Casemira u naj god. Doveli su igrače u prjmu Alaba,Ridinger Hoselu (dao je 10 u Laligi i ako ima 33god) Malo ih je zeznula Francuska oko Embapea ali dobro.. Pažljivo birani i dovedeni Kamavinga,Čuameni,Belingem,Guler, Diaz+Endik...dominiraće narednih 10 god...Biće tu dosta ega i tako dalje,slažem se.. ko god da si nećeš biti veći od kluba nikad. Ko se ne uklopi doviđenja..kakvi su igrači bili zakucani za klupu i dobili nogu u du...
0

01

pre 13 dana

Ali njegova devojka se pobunila sto njen momak nema minute hahahah kuda ide ovaj svet gde on kao musko ne zna da se izbori za sebe nego pusta ribu da to radi preko instagrama. Uzas!
M

Miloschichih

pre 13 dana

Evidentno je da ce se u kataloniji dizati spomenici ronaldinju kao najvecem madjionicaru ikada i mesiju kao najbolje fudbaleru ikada, ali to je to. Da nije bilo ta dva pomenuta imena ne bi bilo nicega i nikoga pa ni deka i cavija, inijeste i busketsa itd itd. Ptitisnuto je dugme za samounistenje onog trenutka kada je messi otisao iz kluba, kada je bilo mnogo platiti ga. Umesto jednog mesija oni su godinama placali pjanica, umtitija i ekipu koja je igrala nikad a dobijala po 10-20 miliona godisnje. Odlaskom mesija izgubili su brdo sponzora, misleci da je barselona brend a ustvari je mesi taj, jedan koji je ociglesbo bio veci od kluba. Gledace se dokumentarci o tome kakvu su glupost napravili pustajuci ga iz kluba, gledace to nasa deca
7

7788

pre 13 dana

Svaka čast i Messiju i Ronaldinju, ali za mene je u Barseloni igrao najbolji igrač sveta mnogo godina pre Messija, ime mu je Maradona. Ronaldinjo i Messi su bili vanserijski talenti, fantastični igrači, ali nije problem što njih više nema, nego je problem u vođenju kluba. Real je imao Ronalda, vanserijskog igrača, kao i Barselona Messija u isto vreme, ali nije pravila greške kao Barselona, nije živeo od stare slave nego su angažovali mnogo ljudi da naprave novi projekat posle sjajne generacije Ronalda, Ramosa, Bejla, Benzeme, Marsela... Uspeli su, dovedeni su pravi igrači. Plaćeni su, nisu bili jeftini, Vinisijus je plaćen 45 miliona kao dete, ali evo isplaćuje svoje milone, Kamavinga, Valverde, Čuameni, Rodrigo, Belingem... sve je to fudbalska elita, ali nisu bili jeftini, niti su izašli iz njihove škole. To su dve velike razlike između Reala i Barselone. Real kupi ono što mu treba, uloži, investira, dok Barselona mašta i stvara lažnu sliku i od prosečnih igrača stvara megazvezde i onda im se to obija o glavu. Kada kupuju na tržištu kupuju i što treba i ne treba i onda stvaraju sebi probleme.
V

Voždovac

pre 13 dana

Mesi naj igrač ikada vama što imate 13 godina.
7

7788

pre 13 dana

Car je go. To je najbolji opis Barselone i njene trenutne situacije. Sve su im krivi drugi: sudije, VAR, Perez, Španija, Real, fudbalski savez Španije prethodnici u upravi... samo su oni, Čavi i predsednik Laporta uvek u pravu i ni za šta nisu krivi. Oni su najveći krivci pravljenjem lažne slike kako su dobri, iako nemaju ni blizu dobre igrače kako su ih hvalili. Prošle sezone su uzdizali Pedrija i Gavija, ove godine to rade sa Kubarsijem i Jamalom, pre nekoliko sezona su tako uzdizali Fatija. To su njihove greške koje godinama prave i lažu sami sebe. Od prosečnih igrača prave superstarove, a kada ispliva istina onda im krivi svi. Kada budu iskreni prema sebi, tek tada će se i stvari promeniti na bolje, do tada ima da tonu sve dublje..
m

moni

pre 13 dana

Roke je veliki potencijal, lepo ga je gledati na terenu, ali definitivno u barci nešto ne štima...u poslednje vreme i Felix dobije koji minut po utakmici...daj bože da se nešto promeni..
P

Pep

pre 13 dana

Idi sine iz te proklete i uklete Barse i Xavija idi u Chelsea ili Arsenal samo idi od te Barse veliki si potencijal. Cim su dali priliku Rokeu on je dao 2 gola inače kad ga ubacuju tek nekoliko minuta ne može logicno gol da da ali Xavi ga ni ne ubacuje. Pojma nema ovaj Xavi.
k

kakvo razbacivanje

pre 13 dana

milionima, pa Messiju koliko su dali, u teske dugove upali..kada krene jednom eksplodirace..
V

Venom

pre 13 dana

Nije njih uvalio Mesi u dugove.On je sve pare vracao visestruko,sto igrama na terenu,sto kroz navijace koji dolaze zbog njega,sto zbog sponzorstva i prodaje dresova.Problem je sto je Bartomeu davao npr Umtitiju 20 miliona platu iako je stalno povredjen,pa Pjanicu itd
D

DidierDrogba11

pre 13 dana

Ovaj Xavi samo dobro kukati zna, neka se zahvale Ronaldinju, a onda i Mesiju za sve uspjehe u tadnjih 20 godina.