Vezista Jang Bojsa: Ne znam šta nas očekuje u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.08.19. | 16:56

Realizacija mora bolje, kaže Švajcarac

Jang Bojsi su imali odličnu probu za revanš meč plej-ofa Lige šampiona na Marakani. Šampion Švajcarske je juče u prvenstvenom duelu pregazio Cirih sa 4:0, a izveštaji kažu da je trebalo i ubedljivije.

Trener Seoane je promešao akrte, odmorio neke od nosilaca igre iz prvog meča sa Zvezdom, ali i izveo dovoljno jak tim da dekalsira Cirih. Možda i najbolji pojedinac meča je bio Jang Bojsov vezista Kristijan Fasnaht. On je u prvom meču sa Zvezdom ušao sa klupe jer nije bio dovoljno oporavljen od povrede, ali se u revanšu očekuje u prvoj postavi.
„Hteo sam da pokažem da sam spreman i da funkcionišem. Srećan sam kako sam odigrao iako to može još bolje. Ova pobeda nam daje samopuzdanje i došla je u pravom momentu. Izvukli smo dosta pozitivnih stvari iz meča sa Cirihom. Naprimer, realizacija u plej-ofu za Ligu šampiona mora da bude još bolja“, rekao je Fasnaht posle meča.  

Izabrane vesti

O atmosferi koja ih čeka u Beogradu, Fasnaht je kratko prokomentarisao:
„Ne znamo baš tačno šta nas očekuje, ali znamo da će to biti posebno veče“.

Trener Seoane je takođe bio zadovoljan povratkom Fasnahta.
„Drago nam je da se Fasnaht vratio. On je veoma važan igrač i donosi neke sjajne odluke na terenu ni iz čega“, rekao je strateg Jang Bojsa.

Spekuliše se da bi u Beogradu u prvih 11 mogao da se nađe i novajlija Frederik Sorensen koji je nedavno došao u klub i juče debitovao protiv Ciriha. On bi mogao da zauzme mesto u štoperskom tandemu umesto maldog Cajsigera koji je bio jedan od najslabijih protiv Zvezde.
Frederik je imao pozitivan debi. Dobra je ličnost, ima dobru duel igru i dobar prvi pas. Opcija je za Beograd“, otkrio je Seoane.  

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara