Veretu ispalio Milan i ipak se seli u Rim

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.19. | 19:10

Svi detalji poznati

Spremio je Milan crveni tepih za Žordana Veretua, jer je pre samo nekoliko dana sve ukazivalo na to da će francuski vezista karijeru nastaviti na San Siro, ali se situacija okrenula naopačke u prethodna 24 časa. Na kraju će Rosoneri ostati kratkih rukava jer se Veretu seli u Rim!

Italijanski transfer guru Đanluka di Marcio otkrio je sve detalje polučasovnog sastanka koji su čelnici Rome održali s Veretuovim agentom i medijatorom u ovom poslu Marijom Đufredijem. Pre svega, Veretuov i Fjorentinin izaslanik bio je oduševljen svim uslovima i sada se samo čeka popularni „beli dim“, kako to Italijani vole žargonski da kažu.

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - utorak, 17. jul

Transfer će biti završen na 17.000.000 evra, plus još dva miliona na ime bonusa. Veretu dobija petogodišnji ugovor vredan ukupno 12.500.000 evra, odnosno 2.500.000 evra godišnje, plus bonusi koji nisu uključeni u ovu računicu.

Milan je dugo tražio formulu da se dogovori sa Violom i na kraju nije uspeo. Marko Đampaolo je baš želeo Francuza, a Milan je u posao osim novca uključivao i ugovor Lukasa Bilje što Fjorentina nije prihvatala i htela je „živ“ novac. Ono što Milan nije mogao da ponudi jeste Roma, pa će Veretu večeras ili sutra ujutru na lekarske preglede kako bi završio transfer.

Podsetimo, Veretua je kratko želeo i Lion, ali se na kraju francuski tim odlučio za druge opcije...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara