Džoš Vindas (©Reuters)
Džoš Vindas (©Reuters)

Venzdej posustao, Sovama visi Čempionšip

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.03.23. | 09:56

Engleska 3: Tim iz Šefilda osvojio samo bod u poslednja tri kola Lige 1 i doveo u pitanje plasman u viši rang. Imperativ pobede večeras (20.45) u Čeltenamu

Prošle godine je Šefild Venzdej bio blizu povratka u Čempionšip. Pao je u polufinalu plej-ofa od Sanderlenda koji je kasnije izborio plasman u viši rang, a ove sezone Sove žele da obezbede prva dva mesta u Ligi 1 i direktnu promociju.

Sve je do sredine meseca bilo idilično. Bio je tim iz Šefilda lider, ali u poslednja tri meča samo bod na kontu, pa je skliznio na drugu poziciju, ali prete i Ipsvič i Barnsli koji imaju šansu da se dokopaju najjače druge lige na svetu bez plej-ofa. Lider je Plimut. Očekuje nas uzbudljiv finiš u trećem rangu engleskog fudbala.

Izabrane vesti

Tim Darena Mura je protekle nedelje iznenađujuće poražen u gostima od fenjeraša Forest Grina (0:1) koji predvodi Škot Dankan Ferguson, a večeras ima imperativ pobede protiv Čeltenama u odloženom meču 26. kola Lige 1.

Ponekad u fudbalu morate da kažete da ništa niste zaslužili i mislim da je to bio slučaj sada. Imali smo dosta lopte, ali nismo ušli u prava područja niti uradili prave stvari sa loptom. Svaka čast Forest Grinu, imali su zaista dobru formu i odlično su se branili. Oni su nam jako otežali, ali to je ono što dobijate u ovoj fazi sezone kada se timovi bore za život. Važno je da gledamo napred i da se svi držimo zajedno na terenu i van njega. Igrači moraju da kanališu bes i razočaranje u narednih nekoliko dana dok se pripremamo za Čeltenam“, rekao je Mur posle poraza od poslednjeplasiranog tima Lige 1.

20.45: (5,10) Čeltenam (3,50) Šefild Venzdej (1,75)

Domaćin je u odličnoj formi, vezao je četiri meča bez poraza, sakupio 10 bodova ovog meseca, pa ne mora da brine oko opstanka. Najbolji igrač Sova je Džoš Vindas sa 11 golova i sedam asistencija. Majkl Smit je postigao pogodak manje, dok je prošlosezonski golgeter Li Gregori osam puta zatresao mreže rivala. Najveća opasnost po goste iz Jorkšira biće Rajan Hardi, strelac 13 pogodaka ove sezone.

U prvom delu šampionata nekadašnji premijerligaš je slavio na svom Hilsborou sa 3:0 pogocima Vindasa, Benana i Dele Baširua.

---------------------------

Počela je trka za pola miliona dinara dnevno!!!

DANAŠNJI IZAZZOV:

pogodi 3 X poene igrača (više ili manje)

Danas treba da pronaćeš 3 prave granice igrača Evrolige, NBA ili Evrokupa. Računa se ukupna pogođena kvota na tiketu koji je dobitan! Vezuj poene igrača i uđi u trku za pola miliona dinara.

---------------------------

ENGLESKA 3 – ODLOŽENI MEČ 26. KOLA

Sreda

20.45: (5,10) Čeltenam (3,50) Šefild Venzdej (1,75)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Engleska 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara