Komentari na vest

Veliki klub - mali ljudi: Milan glasnom muzikom probao da utiša Interovu proslavu (VIDEO)

O

Objavite

pre 4 dana

Mali mozak misli da je proslava titule nakon 33. kola, nesto sto je normalno... Sta ukoliko ih kazne i oduzmu im bodove...
T

To bi

pre 10 dana

Svaki gradski rival uradio,svi glumite svece
Z

Zocky

pre 10 dana

@Inter, Znam ja da je teško naći novog Berluskonija, Moratija, Kranjotija... Ali vreme je čudna stvar, sad si na vrhu, pa si na dnu, ne znamo mi šta će sutra biti a kamo li za 10, 20 godina. Milan je bivao šampion Evrope 60ih pa je čekao 20-30 godina na nove titule, pa od 94 do 2003 skoro deceniju... Ja verujem u cikličnost, pre ili kasnije desiće se neko čudo, eto ja na primer možda budem milijarder za 20 godina pa pokonim koju milijardu... Čestitam na tituli.
i

imenjak

pre 1 dan

ako verujes u ciklicnost neces biti milijarder🍀
А

Ало

pre 10 dana

Ако су "мали људи" они који пуштају гласну музику на стадиону док противнички тим слави титулу, какви су људи који не преносе прославу кошаркашке титуле? :)
G

Gost0007

pre 10 dana

Ukanalice Milan Ameri. Pustite ljude da slave, ko je kriv Milanu sto nise suprotno? Trazite krivca u svom taboru, sta su vam krivi ovi navijaci koji sa razlogom slave. Tesko je, razumem ali sramotno je sve ovo, prljate veliko ime.
I

Inter

pre 10 dana

Bravo za komentar 👍
Z

Zocky

pre 11 dana

Odličan tekst, pravo u metu, nadam se da će doći neki novi Berluskoni i oterati američku bulumentu, Paolo Maldini je uvek tu za Milan, vratiće ga gde treba da bude.
G

Gost121

pre 10 dana

Ako je tebi ovo odlicno, onda ti idi sa salom i u dresu Partizana na derbi na severnu tribinu. Klasicna provokacija.
I

Inter

pre 10 dana

Zocky@ u ovo vreme tesko ce se pojaviti neki novi Berluskoni ili Morati koji su voleli klub i cak isli u debele minuse da bi klub podigli na visi nivo. Danas je tesko nekoj porodici da vodi ozbiljan klub, sve to sad rade neke korporacije, koje cesto gledaju svoje interese, a navijaci su manje bitni.
п

први део наслова

pre 11 dana

идеалан за звезду.....
l

lol12

pre 10 dana

Za partizan ne bi mogli reci ni da su veliki klub ni ljudi
K

Kmeeek

pre 10 dana

Tvoj partizanček je to. I MALI KLUB I JOŠ MANJI LJUDI. Tvoj komentar to pokazuje. Frustracije, kompleksi niže vrednosti, zloba i kmečanje. Samo sam čekao da se neko javi. Koja god da je vest, da li o zemljotresu, filmu, muzici ili vestima, vi nekako morate da udenete i Zvezdu negde i da je pominjete iako sa temom veze nema. Neverovatno da ste toliko isfrustrirani i iskompkeksirani da 24 časa svakog dana u odini samo o Zvezdi mislite. Idite bre potražite stručnu pomoć od ljudi koji postavljaju te dijagnoze i leče. Ajde sjašite više.
M

Maser

pre 10 dana

Rekose navijaci kluba koji u kosarci vise ne postoji i ciji su igraci poznati po kradji trofeja, jer na posten nacin nisu mogli da osvoje axaxax..zato sada im odgovara ovo sve, znaju samo da u mutnom i na nepravdu uzimaju trofeje..Kad prodje sve to ima posle vi da kmecite sto vam vise ne sviraju po 2-3 penala na utakmici
@

@Maser

pre 10 dana

Ako nas klub ne postoji onda ne psootji ni vas, 2007 godina Igokea Partizan jedan klub! Necemo zaboraviti Igokejci