Večita dilema: Boaći ili Pavkov?

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.07.19. | 09:59

Dragiša Binić nema dilemu. A vi?

Tuče Boaći, ali tuče i ljubimac navijača Milan Pavkov. Na početku ove sezone potencijalni reprezentativac Gane počeo je da podseća na napadača koji je pre dva leta imao veliki doprinos u Zvezdinom ulasku u Ligu Evrope. Dao je golove Suduvi i Helsnikiju, ali mu je Milan Pavkov brzo odgovorio.

Dobra forma dva napadača može da raduje Vladana Milojevića, ali je ponovo stvorila dilemu u javnosti ko bi trebalo da ima početnu prednost. Mišljenja su podeljena, jer se Pavkov pokazao u mečevima visokog intenziteta, dok je Boaći na tragu nekadašnjeg nivoa.
„Milojević je rezultate u Evropi napravio igrajući sa jednim špicem. Ja bih prednost dao Pavkovu u odnosu na Boaćija. Momak je pokazao da ima kvalitet, postigao je neke sjajne golove. Uvek bi kod mene domaći igrač imao prednost u odnosu na strance. Mislim da će Zvezda sa dva napadača igrati samo u slučaju da mora da juri prednost protivnika“, rekao je za Informer član zvezdine šampionske generacije Dragiša Binić.

Izabrane vesti

CRVENA ZVEZDA ULAZI U LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 3,20

Trener crveno-belih Vladan Milojević je posle duela sa Helsinkijem istakao da su napadači koje ima na raspolaganju kompatibilni i da može da ga raduje njihov učinak. Ipak, teško je poverovati da će u predstojećim duelima biti zajedno na terenu od početka susreta.
„Ni Boaći ni Pavkov ne mogu da imaju ulogu „drugog“ napadača, onog koji više učestvuje u igri. Obojica su klasični špicevi, „teškaši“ i golgeteri. Osim toga, trener Milojević ima viziju tima sa jednim špicem. Ponekad u domaćem šampionatu budu dva centarfora na terenu, ali za evropske utakmice Milojević se opredeljuje za jednog napadača. To mu je do sada donosilo rezultat“, rekao je Miodrag Pantelić.  

Možda je i logično što je Boaći dobio prednost, pošto je Milan Pavkov bio povređen tokom priprema u Austriji, a potom je putovao u Kinu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara