Uroš Spajić
Uroš Spajić

Uroš Spajić u Krasnodaru

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.05.18. | 13:31

Za obeštećenje od oko 6.000.000 evra

Francuska, Belgija i sada Rusija! Uroš Spajić, nekada projektovan u kapitena Crvene zvezde, pa prodat kako bi klub obezbedio evropsku licencu zbog čega je Rikardo Sa Pinto i otišao, karijeru će nastaviti u Krasnodaru.

Transfer je i zvanično potvrđen, bez finansijskih detalja. S tim da su mediji ranije pisali da je Krasnodar spreman da plati obeštećenje između 5.000.000 i 6.000.000 evra.

Izabrane vesti

Na koliko godina će Spajić potpisati ugovor još se ne zna. Krasnodar je samo izvestio da će zvanično parafiranje sporazuma uslediti nakon lekarskih pregleda. Anderleht se sa druge strane zahvalio Spajiću na svemu što je uradio u Briselu. A ostavio je trag - 75 takmičarskih utakmica u Anderlehtu. Iako je isprva, januara 2017, stigao samo na pozajmicu.

Ubrzo su u Briselu shvatiti da cena od 2.000.000 do 2.200.000 evra - koliko su isplatili Tuluzu - nije uopšte loša za igrača takvog kvaliteta. Odigrao je vrlo dobro, pritom zaradio.

Sad je red na Krasnodar, četvrtoplasirani tim Rusije u ovoj sezoni. Liga šampiona im je izmakla za dlaku. Nije atraktivan klub kao moskovski velikani ili Zenit, ali više je nego očigledno da Bikovi rastu iz sezone u sezonu.

A ko zna, možda će Spajić zaigrati i na Svetskom prvenstvu? Na širem je spisku selektora Mladena Krstajića. Konačni izlazi u četvrtak u 14 sati.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Uroš SpajićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara