Ugovor iz snova Danijela Aleksića: Tri godine po 2.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.19. | 16:40

A, Malatija zaradila 30 puta više od uloženog

Bio je u jednom momentu maltene prežaljen. Proglašen večitim talentom koji nikada neće procvetati. A, onda je Danijel Aleksić dokazao da ako kreneš pravim putem, uvek ćeš na vreme stići do cilja. A, on je svoj dostigao. Nekadašnji učenik Vojvodine postao je zvanično igrač Al Ahli iz Saudijske Arabije, od kojeg je dobio ugovor iz snova.

Za naredne tri godine, na koliko je potpisao za Al Ahli, Aleksić će zarađivati po 2.000.000 evra godišnje. Što bi se reklo, upala mu je kašika u med. Ali, nije to stvar sreće, već krvavog rada momka koji je na vreme shvatio da mu „beži“ karijera.

Izabrane vesti

Posle sjajnog perioda u Sent Galenu, Aleksić je zablistao i u Malatiji. Doveli su ga Turci za 130.000 evra iz Švajcarske i napravili posao veka, kada je njihov klub u pitanju. Od Al Ahlija su za srpskog fudbalera dobili obeštećenje od 3.800.000 evra. Dobitak skoro 30 puta veći od uloženog! Fantazija.

Tako je na naplatu došla blistava sezona Danijela Aleksića u Turskoj. Postigao je 14 golova, za sedam je asistirao, a Malatija je uskočila u kvalifikacije za Ligu Evrope. Sezona kakva se samo poželeti može.

Foto: FC Al Ahli


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara