Goran Stanić (Star sport)
Goran Stanić (Star sport)

Trener Čukaričkog: Ovi divni navijači su uživali, ali nama je bilo za infarkt…

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 16:56

Žal za propuštenim šansama i direktnim udarcem u borbi za Evropu

Igrao je Čukarički, davao golove ali na kraju je kapitulirao na Čika Dači. U jednom od najbitnijih duela Mozzart Bet Superlige za plasman u Evropu, kragujevački Radnički je savladao direktnog rivala i pobegao mu na pet bodova prednosti.

Trener gostiju Goran Stanić je očigledno bio nezadovoljan rezultatom i propuštenom prilikom ali je sportski čestitao rivalu.

Izabrane vesti

“Pretpostavljam da su ovi divni navijači koji prate klub uživali u fudbalu ali nama pored klupe je bila utakmica za infarkt. Nismo bili na nivou iz prethodnih utakmica. Pogotovo u tim defanzivnim aspektima igre. Ako primite četiri gola na jednoj utakmici, onda je to veliki problem. Moramo da se zapitamo zašto i da to rešavamo dalje. Ni tri gola koja smo dali nisu bili dovoljni za pobedu… Čestitam Radničkom na zasluženoj pobedi. Evidentno je da su imali više elana, agresije i da su iskoristili naše slabosti da dođu do zasluženih bodova. Još jednom im čestitatm i neka nastave ovako”, rekao je Stanić posle meča.

Dva puta ste imali prednost…

“Date tri gola, imate još dve, tri mrtve šanse ‘jedan na jedan’ sa golmanom i ne dobijete utakmicu. Znači da nešto nije bilo u redu sa našom igrom. Radićemo na tome u analizi utakmice”.

Koliko vam ovaj poraz remeti ciljeve u borbi za Evropu?

“Pokušali smo u poslednje vreme da se uključimo u trku za Evropu ali je očigledno da nam je Radnički ovom pobedom u direktnom duelu dosta odmakao. Ali, nećemo odustajati, trudićemo se da i dalje igramo kao i do sada”.

Kakvo je stanje sa Adžićem?

“On je bio rovit i pre utakmice ali je stegao zube i zaigrao. Evidentno da nije mogao da završi utakmicu… Još nemam detaljnu analizu njegovog stanja, znaću kasnije”.


tagovi

Goran Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara