TREĆA SMENA: Gvadalahara na nogama, derbi Floride u MLS-u, Seltiksi imaju prvu meč loptu

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Prošlogodišnji šampion Bolivije Strongest je iznenađujući lider Grupe C Kopa Libertadores i ako pobedi Uačipato zadržaće prvo mesto i biće blizu osmine finala. Prednost domaćina je stadion Ernando Siles u La Pazu koji se nalazi na nadmorskoj visini od 3.600 metara. U prvom meču ovih timova u Čileu mreže se nisu tresle. Strongest je na svom terenu pobedio i argentinske i brazilske velikane, Estudijantes i Gremio.

ATLETIKO PARANAENSE – DANUBIO, 23.55

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Brazilsi klub ima sva četiri trijumfa u Kopa Sudamerikani i po tome je jedinstven u ovoj fazi takmičernja. Tim iz Kuritibe daje u proseku četiri gola po meču u ovom takmičenju, uz samo dva primljena pogotka. Urugvajski Danubio ima četiri boda i samo teoretske šanse da se nađe u nokaut fazi drugorangiranog takmičenja na tlu Južne Amerike.

ORLANDO – MAJAMI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Derbi Floride noćas se igra u Orlandu. Mesi sa Interom stiže u komšiluk. Ekipa iz Majamija je lider Istoka, igra fantastično na krilima magičnog Gaučosa. Orlando je tek na 11. mestu, a posle samo boda na tri meča protekle nedelje je slavio u Filadelfiji sa 3:2. Početkom marta Inter je na svom terenu pobedio Lavove sa 5:0.

MINESOTA – LOS ANĐELES GALAKSI, 02.30

(Fudbal, MLS)

Dejan Joveljić je imao sjajan start, pet golova na pet mečeva, ali je padu forme nekadašnji napadač Crvene zvezde. Dva meča je propustio zbog povrede, dok se vratio prošle nedelje protiv Solt Lejka. Kada nema Srbina, odnosno kad ne daje golove i Galaksi je posustao, samo dva boda u poslednja tri meča. I dalje je na odličnom trećem mestu sa samo dva boda manje od lidera Zapada Solt Lejka. Minesota je u odličnom ritmu, vezala je tri pobede iako nije u formi prva zvezda tima, Finac Temu Puki.

ČIVAS GVADALAHARA – KLUB AMERIKA, 04.05

(Fudbal, Meksiko 1)

Loš je bio Čivas u ligaškom delu Klausure, ali je u četvrtfinala plej-ofa iznenađujuće eliminisao favorizovanu Toluku. Jedan gol Guzmana je odlučio u dvomeču. Klub Amerika je dva puta igrala 1:1 sa Pačukom u četvrtfinalu, ali je prošla dalje jer je bila bolje plasirana u ligaškom delu sezone. U prvom delu prvenstva nije bilo golova u duelu ovih timova.

------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

BOSTON – KLIVLEND, 01.00

(Košarka, NBA liga)

Boston noćas u TD Gardenu ima šansu da završi polufinalnu seriju Istoka i plasira se u finale konferencije. Klivlend je iznenadio u drugom meču, izjednačio na 1:1, ali su onda usledila dve sigurne pobede Tejtuma, Brauna i kompanije u Ohaju. Problem za Kavse je povreda prve zvezde tima Donovana Mičela koga nije bilo u četvrtom mestu. Za Boston zbog povredu je van stroja Letonac Porzingis.

OKLAHOMA – DALAS, 03.30

(Košarka, NBA liga)

Drama nas očekuje u duelu Oklahome i Dalasa. Maveriksi su prvi napravili brejk, ali je pre tri noći Maveriksi poklekli u Teksasu. Sada je 2:2. Šaj Gildžes Aleksander je bio raspoložen. Dončić nije imao pomoć Kajrija Irivinga, pa se kreće iz početka. Tander je blagi favorit znog domaćeg terena, ali nikada ne sme da se potceni tim koji u svojim redovima ima Dončića i Irvinga.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara