TRANSFERI - subota, 3. avgust

Vreme čitanja: 10min | sub. 03.08.19. | 23:33

Ispratite dešavanja na letnjoj pijaci uživo na portalu MOZZART Sport

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

Slobodan Rajković prelazi u Đenovu. Opširnije OVDE
- Leroj Sane se dogovorio sa Bajernom. Opširnije OVDE

- Edin Džeko je dao ultimatum čelnicima Intera. Opšrinije OVDE.
- Barselona je dogovorila transfer Žuniora Firpa. Opšrinije OVDE.

- Mauro Ikardi kaže da je istekao rok za njegovu prodaju. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Toliko za danas od redakcije MOZZART Sporta. Sa novim vestima javljamo se sutra ujutru. Laku noć.

22.50 - I za kraj večeri dve informacije oko Lukakua i to oprečne. Alfredo Pedula je javio da je Mančester Junajted odbio 70.000.000 evra tešku ponudu Napolija za Belgijanca. Istovremeno, italijanska novinska agencija javlja da je Inter ponudio 80.000.000 za Lukakua dok Napoli daje novac + Arkadijuša Milika za Belgijanca. Ko tu koga laže, pitaj boga...

22.37 - Turski Trabzon je prihvatio 19.000.000 evra tešku ponudu Lila za ofanzivnog vezistu Jusufa Jazičija, pišu turski mediji. 

22.25 - Deni Drinkvoter i Tijemuje Bakajoko bi mogli da napuste Čelsi ovog leta, javlja Dejli Telegraf. Nijedan ni drugi nisu bili danas u timu koji je igrao sa Borusijom iz Menhengladbaha, što je navodno indikator da Frenk Lampard ne računa više na njih.

21.58 - Žoao Mario na sve načine pokušava da pobegne iz Intera. Njegova želja je selidba u Monako jer ga tamo čeka Leonardo Žardim. Brajton i Vulverhempton se takođe intersuju za Portugalca, ali je njegova želja selidba u Francusku. Inter traži 30.000.000 evra.

21.45 - Dakle, to znači da i Sergej Milinković Savić ostaje u Laciju i da nema ništa od selidbe na Old Traford.

21.42 - NOVOPol Pogba definitivno ostaje u Mančester Junajtedu.
"Nemam dilemu, Pol Pogba ostaje u Mančester Junajtedu ovoga leta", izjavio je trener Crvenih đavola Ole Gunar Solskjer posle prijateljskog okršaja sa Milanom.

21.30 - Rafael Van der Vart savetuje Donija Van de Beka da pređe u Real. Opširnije OVDE

21.13 - Odlični češki golman Tomaš Kubek definitivno će napustiti Ren ovoga leta. Naime, predsednik Letang je potvrdio danas da je senegalski golman Mendi iz Remsa nova "jedinica" Rena.

20.57 - Menadžer Fulama Skot Parker kaže da nije siguran da li će klub sa Krejven Kotidža moći da zadrži Rajana Sesenjona do četvrtka kada se završava prelazni rok u Premijer ligi.

20.50 - ODBIJENO: Votford je odbacio 35.000.000 evra tešku ponudu Evertona za Abdulajea Dukurea, javlja Radio Monte Karlo. Karamele i trener Marko Silva hoće ga po svaku cenu i sprmni su da povećaju ponudu narednih dana.

20.45ZVANIČNO: Iskusni španski vezista Pedro Moskera (31) prešao je u Uesku i potpisao ugovor na dve godine.

20.18 - Iskusni Argentinac Franko di Santo (30) pojavio se na treninzima Atletiko Mineira čiji će fudbaler uskoro i zvanično postati. Njegov poslednji tim bio je Rajo Valjekano za koji je odigrao šest utakmica tokom proleća.

19.55 - Mario Mandžukić neće preći u Mančester Junajted, a razlog je Ole Gunar Solskjer. Opširnije OVDE

19.45 - Monako i Lion su zaista zainteresovani za Susa, ali Gazeta piše da je želja Španca da ostane u Seriji A i sledeće sezone, što stavlja Romu u pol-poziciju za njegovo dovođenje.

19.35 - ZVANIČNO: Iskusni Španac Huanfran (34) je potpisao jednogodišnji ugovor sa Sao Paulom.

19.16ZVANIČNO: Mladi defanzivac Fiorentine David Gancko (22) preselio se na pozajmicu u Spartu iz Praga.

19.11 - Kemar Ruf će u ponedeljak biti predstavljen u Anderlehtu kao pojačanje velikana iz Brisela, a zanimljivo da bi u Lidsu trebalo da ga zmaeni Dvajt Gejl. Iako bi Stiv Brus da ga zadrži na severu Engleske, Gejl ne bi da bude rezerva Džoelintonu.  

18.55 - Nemački golman Kevin Trap preseliće se u Ajntraht iz Frankfurta za 10.000.000 evra, javlja nemački Skaj. Taj transfer će ujedno otvoriti vrata Pariza za čuvara mreže Njukasla Martina Dubravku.

18.44 - DOGOVORENO: Slobodan Rajković prelazi u Đenovu. Opširnije OVDE

18.30 - DOGOVORENO: Rikardo Saponara prelazi iz Fiorentine u Đenovu na pozajmicu s pravom otkupa.

18.23 - Sve smo bliži razmeni na relaciji Juve - Mančester Siti pošto su Građani ponudili tražene uslove Žoau Kanselu. Podsetimo, Stara dama je juče učinila isto sa Danilom, pa je posao faktički zaključen.

18.15 - BeIN Sports javlja da će Arsenal i Barselona sutra započeti pregovore oko jednogodišnje pozajmice Filipea Kutinja i to tokom utakmice za Trofej Đoan Gamper koja se igra na Nou Kampu. Tobdžije bi da uključe u posao i otkup na kraju sezone.

17.40ZVANIČNO: Talentovani napadač Čelsija Ike Egbo preselio se na pozajmicu u Rodu.

17.35ZVANIČNO: Lacio je doveo talentovanog vezistu Fabija Maistra iz niželigaša Rijetija i odmah ga pozajmio na godinu dana Salernitani.

17.26 - Transfer levog beka PSŽ-a Stenlija N'Sokija u Njukasl je definitivno propao. Svrake nisu bile u prilici da mu daju traženu platu pa će francuski defanzivac ostati u Parizu do daljnjeg.

17.20 - Brentford je uspeo da se dokopa talentovanog Francuza Brajana Mbuema (19). Krilni napadač stiže na Grifin Park iz redova Troa za 4.000.000 evra i bonuse.

17.15 - Javio se i Alfredo Pedula sa novim informacijama oko trampe Dibala - Lukaku. Italijan navodi da su na Old Trafordu uvereni da će ponuđena zarada od 11.000.000 evra po sezoni biti dovoljna da Argentinac kaže "da". 

16.57 - Barnli i Kristal Palas pokušavaju da dovedu Viktora Kamarasu iz Betisa. Prema informacijama britanskog Skaja, veći su izgledi da Španac, koji je prošle sezone sjajno igrao u Kardifu, završi zajedno u timu sa Lukom Milivojevićem.

16.50 - Već smo pisali da se Leroj Sane dogovorio s Bajernom, a poznati su i konkretni detalji. Opširnije OVDE

16.44ZVANIČNO: Brajton je doveo Adama Vebstera (24) iz Bristol Sitija za više od 20.000.000 evra. Defanzivac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Galebovima.

16.40 - Defanzivac Njujork Red Bula Eron Long nada se da će do zatvaranja pijace u četvrtak uveče dobiti radnu dozvolu i kompletirati transfer u Vest Hem. 

16.35 - Brentford pokušava na sve načine da dovede levog beka Derbija Maksa Loua (22).

16.27 - U Gremiju su neprijatno iznenađeni što još niko nije poslao ponudu za novopečenog reprezentativca Brazila Evertona. Brazilci bi najradije da ga prodaju Englezima koji imaju love, ali osim početnog interesovanja konkretnih koraka nema. Gremio se nada obeštećenju od 40.000.000 evra. 

16.20ZVANIČNO: Mladi reprezentativac Nemačke Lukas Nmeča (20) preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Volfzburg. Stigao je iz Mančester Sitija, a Vukovi će moći da ga otkupe sledećeg leta ukoliko budu zadovoljni.

To bi bilo sve od prve smene i Nenada Jovanovića, sa vama je u nastavku dana Milan Zdravković.

15.52 - Napoli je ponovo aktivirao interesovanje za Hamesa Rodrigeza, koji definitivno nema budućnost u Real Madridu. Ipak, problem je cifra od 50.000.000 evra, od koje ne odstupa Kraljevski klub . 

15.39 - Evo i detalja vezanih za transfer Lasea Šenea u Đenovu. Ajaks je pristao na obeštećenje od svega 1.500.000 evra, dok će igrač godišnje zarađivati 1.800.000 evra.

15.26 - Arsenalova potera za ozbiljni pojačanjima se neće završiti na Nikoli Pepeu. Kako piše katalonski Sport, uprava Tobdžija je isplanirala sastanak sa vodećim ljudima Barselone, gde će se govoriti o potencijalnoj pozajmici Filipea Kutinja

15.17 - Nemački Skaj piše da je Bajern postigao dogovor sa Lerojom Saneom za godišnju platu od 18.000.000 evra. Dogovor između klubova još nije postignut, ali bi trebalo sve da bude rešeno do četvrtka. Uskoro opširnije...

15.02 - Irving Lozano je obavestio čelnike PSV-a da je završio svoju eru u Ajndhovenu. Sada je na Napoliju da ispuni traženu sumu novca od 40.000.000 evra.

14.49 - Roma ne odustaje od Aldervejrelda, ali nema nameru da plati 28.000.000 evra za njega. Poslednja cifra do koje bi Vučica išla je 20.000.000 evra.

14.33 - Delirijum na Sardinji!!! Stigao je Radža Najngolan na potpis ugovora sa svojim bivšim klubom. Nezapamćen doček, neverovatna euforja!

14.17 - Veliki posao Đenove! Kako piše ekspert za fudbalsko tržište Fabricio Romano, dugogodišnji prvotimac Ajaksa Lase Šene će potpisati ugovor do 2021. godine sa Grifonima. Opširnije OVDE.

14.05 - Edin Džeko je izgubio strpljenje, pa je dao ultimatum čelnicima Intera da do 11. avgusta okončaju pregovore sa Romom. Opšrinije OVDE.

13.57 - Barselona se dogovorila sa Betisom oko transfera levog beka Žuniora Firpa, čiji bi transfer trebalo da iznosi nešto menje od 25.000.000 evra. Opšrinije OVDE.

13.39 - Real Madrid je ušao u trku za Bruna Fernandeša, pa je pritisak ponovo na Mančester junajtedu, koji već nekoliko nedelja pokušava da sklopi dogovor sa Sportingom.

13.26BLIZU: Roma je osigurala dovođenje Fernenda Ljorentea, koji će potpisati za Vučicu onog trenutka kada sa Olimpika odu Edin Džeko ili Patrik Šik.

13.07 - Nikolo Zaniolo nema nameru da napušta Romu ovog leta, već želi da ostavi značajniji trag u rimskom klubu. Tako su stavljene tačke na interesovanje Totenhema i Juventusa.

12.53 - ZVANIČNO: Tuluz je angažovao brzonogog krilnog napadača Dižona Veslija Saida za 8.000.000 evra, što je rekordni transfer ovog francuskog kluba. 

12.44 - ZVANIČNO: Takuma Asano je novi igrač Partizana. Japanski ofanzivac stiže iz londonskog Arsenala za obeštećenje od 1.000.000 evra, koje će biti isplaćeno u nekoliko rata. Japanac je potpisao trogodišnji ugovor. Opširnije OVDE.

12.23 - ZVANIČNO: Novopečeni turski prvoligaš Gazišehir nastavlja užurbano da radi na jačanju tima za predstojeću sezonu. Jutros su predstavljena tri nova pojačanja, u pitanju su dosadašnji vezista Lansa Sulejman Dijara, zatim krilni vezista Bartolomej Pavlovski koji stiže iz Zaglebja, odnosno iskusni čuvar mreže Juri Lodigin, koji se nedavno rastao sa Zenitom. Gazišehir je u ovom prelaznom roku do sada doveo čak 11 igrača.

12.10 - BLIZU: Užurbano se radi na povratku iskusnog veziste Lacija Milana Badelja u Fiorentinu. Pregovori su odmakloj fazi, ali je ostalo da se dva kluba usaglase oko detalja. U Firenci bi želeli pozajmicu, dok je Lacio zainteresovan za prodaju koja bi iznosila između 6.000.000 i 8.000.000 evra.

12.10 - Evo jedne vesti i sa domaće pijace. Čukarički je ostao bez već viđenih 1.500.000 evra od prodaje Samuela Ovusua, pošto je vezista iz Gane odbio mogućnost da ode u Saudijsku Arabiju. Kako piše Žurnal, brzonogi vezista navodno čeka zvaničnu ponudu jednog zainteresovanog kluba iz Francuske.

12.03 - Lacio traži pojačanje za sam špic napada. Cilj je iskusni Holanđanin Bas Dost za kojeg su Rimljani spremni da izdvoje 10.000.000 evra. Ipak, Sporting želi između 15.000.000 i 20.000.000 evra, a konkurencija je izuzetno gusta, tu su još Fenerbahče, Bordo, Šalke i Sevilja, koji takođe žele rasnog golgetera.

11.55 - PAŽNJA, PAŽNJA! Ostalo je pet dana do zatvaranja prelaznog roka u Premijer ligi. Pročitajte šta nas sve očekuje pre zatvaranja pijace OVDE.

11.41 - Sampdorija je pokazala interesovanje za iskusnog vezistu Hatema ben Aru, koji je slobodan igrač nakon rastanka sa Renom. Ipak, problem za Đenovljane bi mogla da predstavlja plata igrača.

11.29 - Na pomolu je trampa između Intera i Fiorentine. U Firenci žele iskusnog vezistu u svojim redovima, dok bi Biragi dobro došao Nerazurima kojima su za prijavu tima u Ligi šampiona neophodni igrači u timu koji su ponikli u klubu. Biragi je prve fudbalske korake napravio upravo u Interu.

11.14 - BLIZU: Betis je na dobrom putu da proda još jednog igrača. Vezista Viktor Kamarasa, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Kardifu, nalazi se nadomak transfera u Kristal Palas. Transfer bi trebalo da iznosi oko 15.000.000 evra.

10.46Koliko poznajete fudbalsku pijacu i kakav osećaj imate da će se neke stvari desiti do kraja prelaznog roka? MOZZART vam daje priliku da se igrate i kladite u svoje poznavanje transfer tržišzta. Na sajtu mozzartbet.com kliknete na "klađenje", podesite na "svi dani", idete na "slobodna igra", a potom na "transferi igrača - letnji prelazni rok". U ponudi imate odlaska i ostanke NejmaraMbapeaPogbeBejlaIkardijaKutinja, EriksenaModrića i Sanea. Probajte... 

10.42 - Vezistu Milana Susa ne želi samo Roma, kako piše Tutosport u igru su ušli i Marselj i Lion. Cena španskog majstora neće ići ispod 30.000.000 evra. Francuzi bi mogli da iskoriste odugovlačenje Vučice.

10.33 - Hari Megvajer će u Mančester junajtedu zarađivati oko 207.000 evra nedeljno, što je nešto manje od 11.000.000 na godišnjem nivou.

10.25 - Italijanska Gazeta tvrdi da je Mauro Ikardi spreman da odbije svaku eventualnu ponudu Juventusa, čak i po cenu da ostane u Interu, iako je nepoželjan. Navodi se i da je njegova supruga i menadžer Vanda Nara ponovo u drugom stanju, zbog čega Argentinac u ovom trenutku ne želi da promeni sredinu. Opširnije OVDE.

10.20 - Aleksandar Kolarov je izgleda izuzetno blizu prelaska u turski Fenerbahče. Sačekaćemo još neke konkretnije informacije na ovu temu, pošto priča o njegovom odlasku iz Rima sada već traje prilično dugo.

10.15 - Mančester Siti na prilično lukav način želi da se dokopa Žoaa Kansela, kojim je oduševljen Đozep Gvardiola. Glavni adut je Danilo, ali Juventus ne želi da se odrekne Portugalca. Problem je i plata Brazilca, koji u Sitiju godišnje prima 5.000.000 evra, a Juventus nije spreman da mu ponudi više od 3.000.000.

10.12 - Ozboljno se zakuvalo u Parizu. Katalonski Sport kaže da su netačne informacije da se Brazilac pridružio saigračima u Kini, već insistira na povratku u Barsaelonu. Parižani gube strpljenje i nadaju se da će sve biti jasnije o njegovom statusu već tokom naredne nedelje.

10.09 - Dosadašnji štoper Flamenga Leo Duarte prošao je mediciske preglede juče u Milanu, a sada se očekuje i zvanična promocija. U međuvremnu mladi igrač se oprostiod od Flamenogovih navijača na instagramu. 

09.58 - Iskusni španski napadač Fernando Ljorente koketira sa italijanskim klubovima. Ozbiljna konkurencija Fiorentini postala je Roma. Sada već bivši igrač Totenhema slobodan je u izboru nove sredine pošto mu je istekao ugovor sa Pevcima.

09.53 - Arsenal pokušava da pronađe način da dovede Danijelea Ruganija iz Juventusa. Tobdžije nude opciju za dvogodišnju pozajmicu, kao i opciju otkupa nakon toga.

09.49 - Interova nova ponuda za Lukakua bi trebala da iznosi 70.000.000 evra, plus bonusi, što bi na kraju dovelo do cifre od 80.000.000 evra.

09.42 - Barselona je blizu dovođenja Žuniora Firpa, koji bi uskoro trebalo da stigne na Nou Kamp. Prema pisanju španskih medija, Andalužanima pripada 25.000.000 evra. 

09.37 - Trabzon je nadomak konačnog dogovora sa Kristal Palasom oko dovođenja mladog norveškog napadača Aleksandera Serlota.

09.30 - Šansa da Kiran Tirni pojača Arsenal još uvek postoji, tvrdi Skaj Sport. Seltik je već odbio dve ponude, a druga teška nešto više od 27.000.000 evra zbog nezadovoljavajuće strukture plaćanja. 

09.25 - Plava strana Liverpula treperi. Danas se očekuje dolazak supertalentovanog napadača Juventusa Mojzea Kena na medicinske preglede, posle čega će biti promovisan kao veliko pojačanje Evertona. Transfer bi trebalo da iznosi okruglo 40.000.000 evra.

Dobro jutro, poštovani čitaoci MOZZART Sporta i ljubitelji fudbalske pijace. Sa vama je danas u prvoj smeni Nenad Jovanović. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara