TRANSFERI - ponedeljak, 12. avgust

Vreme čitanja: 14min | pon. 12.08.19. | 23:45

Iz minuta u minut pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Franko Soldano je novi fudbaler Boke Juniors. Opširnije OVDE
- Henri Onjekuru prelazi u Monako. Opširnije OVDE.
- Nejmar bliži Barsi nego Realu. Opširnije OVDE
- Atletiko radi na transferu Rodriga vrednom 60.000.000. Opširnije OVDE
- Kavani dogovorio transfer za sledeće leto. Opširnije OVDE
- Bajern hoće Kutinja! Opširnije OVDE
- Roma u sprintu za transfer Ikardija. Opširnije OVDE
- Injaki Vilijams potpisao ugovor na devet godina! Opširnije OVDE
- Inter i Sergej Milinković Savić. Opširnije OVDE.
- Ben Jeder u Monaku. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci MOZZART Sporta toliko za danas. Sa novim vestima javićemo se već sutra ujutru. Laku noć.

23.40 - I poslednja vest za večeras koju donosi Đanluka Di Marcio: I Monako želi Maura Ikardija. Posle Juventusa, Rome i Napolija i Kneževi su bacili oko na Argentinca, ali je problem što napadač Intera još nije odlučio gde bi voleo da prđe.

23.25 - Lajpcig je dao rok Timu Verneru da nedelje i prve utakmice Bundeslige protiv Uniona iz Berlina da odluči da li će produžiti ugovor koji mu ističe sledećeg leta. Napoli i Roma su pokazivali interesovanje ovog leta, ali reprezentativac Nemačke ne želi u Italiju jer ga zanima samo Bajern. Opet, Bavarci nisu poslali nikakvu ponudu...

23.15 - Italijanski novinar Alvize Kanjaco, koji radi za engleski Dejli Mejl, objavio je da Juventus pomno prati situaciju sa Kristijanom Eriksenom i da je spreman da ga dovede sledećeg leta za džabe u Torino nakon što mu istekne ugovor sa Totenhemom. Oproban recept Stare dame, a sada vam je jasno zašto Maurisio Poketino želi da ga proda do kraja avgusta.

23.08 - Parizijen javlja da jedna od poslednjih ponuda Barselone za Nejmara iznosi Filipe Kutinjo + 60.000.000 - 80.000.000 evra. Nama zvuči kao malo para...

22.50ZVANIČNO: Liberijski vezista Oskar Dorli prešao je iz Libereca u Slaviju iz Praga na pozajmicu.

22.43ZVANIČNO: Franko Soldano je novi fudbaler Boke Juniors. Opširnije OVDE

22.30ZVANIČNO: Marselj je raskinuo ugovor sa Adilom Ramijem. Zvanično objašnjenje - kršenje ugovora.

22.19DOGOVORENO: Brazilac Lukas Pjazon prelazi u Bešiktaš. Čelsiju sleduje obeštećenje od 5.000.000 evra. 

22.00 - Đanluka Di Marcio javlja najnovije vesti oko pregovora Intera i Rome o razmeni napadača. Prema njegovim informacijama, Neroazuri traže između 55.000.000-60.000.000 evra plus Džeka u zamenu za Ikardija.

21.51 -  ZVANIČNO: Nekadašnji napadač Juventusa Davide Lanzafame prešao je iz Ferencvaroša u Honved na jedogodišnju pozajmicu.

21.40 - ZVANIČNO: Francuski napadač Pjer Iv Amel produžio je ugovor sa Lorijenom do 2023. godine.  

21.35ZVANIČNO: Argentinski vezista Đanluka Mankuzo prešao je iz Velz Sarsfilda u Valjadolid.

21.28 - Irving Lozano između Napolija i Monaka. Opširnije OVDE

21.22 - Monako i Sevilja se se dogovorili i Visam Ben Jeder će sutra odraditi lekarske preglede i potpisati ugovore sa Kneževima.  

21.15 - Danijel Staridž još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru. Važno je da ponuda ima i to kako iz Španije (Leganes, Betis i Valjadolid), tako i iz ostatka Evrope od Marselja, Ajntrahtam Bolonje, Atalante, Fenerbahčea... Englez je slobodan igrač od razlaza sa Liverpulom.

21.00 - Krilni napadač Eibara Nano Mesa (24) trebalo bi da se preseli na jednogodišnju pozajmicu u Kadiz. 

20.43 - Doni Van de Bek, sva je prilika, neće preći u Real Madrid ovog leta.
"Pretpostavljam i nadam se da će Doni ostati sa nama i sledeće sezone. Mark Overmars mi ništa nije konkretno rekao o transferu tako da ostaje", kazao je trener Ajaksa Ten Hag na konferenciji uoči revanša s PAOK-om. 

20.30ZVANIČNO: Turski vezista Aksel Aktaš (20) prešao je iz Remsa u Kajzeri i potpisao ugovor na tri godine.

20.22ZVANIČNO: Defanzivac iz gabona Lojd Palan prešao je iz Serkl Briža u Gengan i potpisao na dve sezone.

20.14ZVANIČNO: Španski levi bek Ivan Baliu prešao je u Alemriju kao slobodan igrač. Njemu je ovog leta istekao ugovor s Mecom.

20.05 - Atalanta traži levog beka za Ligu šampiona, a opcije su Kristijano Biragi (Fiorentina) ili Dijego Laksalt (Milan).

19.55 - Elijakim Mangala je stigao u Valensiju gde će potpisati dvogodišnji ugovor sa Slepim miševima nakon što prođe lekarske preglede. Podsetimo, njemu je početkom juna propao povratak u Porto jer je bio u očajnom fizičkom stanju. 

19.45 - ZVANIČNO: Francuski vezista Medi Leri (21) prešao je iz Kjeva u Sampdoriju za 3.000.000 evra i potpisao ugovor na pet godina.

19.40 ZVANIČNO: Napadač Benfike Ze Gomeš prešao je na pozajmicu u Protimonense.

19.30ZVANIČNO: Robert Ibanjez je prešao iz Hetafea u Osasunu za 2.000.000 evra.

19.20ZVANIČNO: Mladi ofanzivac Borusije iz Dortmunda Serđo Gomez prešao je na pozajmicu u Uesku.

19.13ZVANIČNO: Mladi vezista Zinedin Burebeba (16) napustio je Monako i potpisao dvogodišnji ugovor sa holandskim Utrehtom.

19.05ZVANIČNO: Endi Lonergan (35) je potpisao kratkoročni ugovor sa Liverpulom i sedeće ne klupi već u Superkupu Evrope u sredu u Istanbulu.

19.00ZVANIČNO: Iskusni štoper Gabrijel Paleta (33) raskinuo je ugovor sa Kineskim Đengsuom.

18.53 - ZVANIČNO: Vezista Sent Etjena Rajan Suisi preselio se na pozajmicu u Servet.

18.45ZVANIČNO: Henri Onjekuru je novi fudbaler Monaka. Kao što rekosmo, stigao je iz Evertona za 15.000.000 evra i potpisao ugovor na pet sezona.

18.40 - Monako je ozbiljan na transfer pijaci, a prema najnovijim vestima iz Francuske Kneževi kreću i po Meksikanca Irvinga Lozana kojeg svi vide u dresu Napolija. Uskoro opširnije...

18.30DOGOVORENO: Iskusni golman Endi Lonergan (35) potpisaće jednogodišnji ugovor sa Liverpulom. Veteran će narednih dana trenirati u Melvudu dok je ekipa u Istanbulu na utakmici sa Čelsijem u okviru Superkupa Evrope.

18.25 - Krilni napadač Hetafea Robert Ibanjez (26) prelazi u Osasunu u čijim je redovima prethodne sezone nastupao na pozajmici.

18.18 - Desni bek Totenhema Serž Orije izrazio je želju da napusti London do kraja avgusta. Fudbaler iz Obale Slonovače bi mogao da se vrati u Pari Sen Žermen iz kojeg je prešao među Pevce pre nekoliko sezona.

18.06 - Nakon prodaje Brazilca Valasa Udinezeu, Hanover namerava da se pojača za trku u Cvajti. Meta kluba sa severa Nemačke su dvojica prvotimaca Kelna Salih Očan i Janes Horn koji nisu u planovima trenera Bejerlorcera.

17.55ZVANIČNO: Holanđanin Vesli Snajder je završio profesionalnu karijeru u 35. godini.

17.45 - Štutgart je uspeo da pobedi Šalke i dokopa se talentovanog francuskog napadača zanimljivog imena. Silas Vamangituka (19) prelazi iz Pariz FC u redove Švaba u transferu vrednom čak 8.000.000 evra.

17.38 - DOGOVORENO: Henri Onjekuru prelazi u Monako. Opširnije OVDE

17.30ZVANIČNO: Mladi desni bek Mančester Junajteda Džordž Taner prešao je na pozajmicu u Morkamb (Liga 1).

17.27 - Monako će probati da iskoristi šansu i vrati na godinu dana vezistu Tijemuea Bakajoka koji opet nema budućnost u Londonu. Na stolu je pozajmica na godinu dana za fudbalera koji je Plavce koštao čak 35.000.000 evra pre ravno dve godine.  

17.20 - Augzburg se osramotio eliminacijom iz kupa od niželigaša, pa je jasno da mu je hitno potrebno pojačanje u defanzivi. Bavarski klub je želeo talentovanog štopera Feliksa Udokaija iz Volfzburga, ali činjenica da Vukovi traže 16.000.000 evra posao čini nemogućim. 

17.13 - HSV je oslobodio treninga doskorašnjeg kapitena Gotokua Sakaija i omogućio mu da otputuje u Japan kako bi kompletirao prelazak u redove Visel Kobea koji trenira njegov nekadašnji trener Torsten Fink.

17.08 - Kao što Monako privodi kraju dovođenje Visama Ben Jedera, tako i Sevilja ubrzava angažovanje Ronija Lopesa. Oba posla mogla bi da budu završena već večeras.

17.00 - Kristijan Falk iz SportBilda ima nove informacije oko Kutnija. Poznati novinar kaže da je Brazilac zanimljiva opcija za Bajern jer se traži igrač na toj poziciji. Katalonski izvori kažu da je posao gotov. Opširnije OVDE

To bi bilo sve od Aleksandra Gligorića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana Milan Zdravković

16.51 - ZVANIČNO: Francuski napadač Irvin Kardona je prešao iz Monaka u Brest za 1.500.000 evra i potpisao ugovor na četiri godine. Prethodne dve sezone je proveo na pozajmici u Serkl Brižu. 

16.43 - Zenit je zainteresovan za škotsko krilo Džejmsa Foresta iz Seltika. Rusi nude 12.000.000 evra, Seltiku je to primamljivo, ali igrač ne želi iz Glazgova u Rusiju. Makar, za sada... 

16.33 - Opet Nejmar... Španski mediji javljaju da je Brazilac blizu Barselone, ali da ništa neće biti ozvaničeno u narednih nekoliko dana. Real Madrid neće odustati i sudbina najvećeg transfera leta će se verovatno rešavati u poslednjoj nedelji avgusta. Dakle, još dve nedelje sapunice oko Nejmara... 

16.24 - ZVANIČNO: Crnogorski napadač Luka Đorđević je prešao iz Zenita u moskovsku Lokomotivu. Visina transfera iznosi 2.500.000 evra, a Crnogorac će u ruskoj prestonici zarađivati 1.100.000 evra po sezoni plus bonuse. 

16.12 - U Pari Sen Žermenovoj zvaničnoj prodavnici nema ni traga da je Nejmar fudbaler ovog kluba. Sve što je bilo vezano za Barzilca je povučeno iz prodavnice. Čekamo... 

16.06 - Nakon što mu je propao transfer u Lids poslednjeg dana prelaznog roka na Ostrvu, Interov mladi napadač Fakundo Kolidio je našao novi klub. Seli se u belgijski Sent Tron na jednogodišnju pozajmicu. Već je došao na lekarske... 

15.56 - Španski i francuski mediji javljaju da Valensija kreće po Florijana Tovana ako izgubi Rodriga. Visina transfera bi mogla da iznosi 35.000.000 evra. 

15.45 - Potvrđeno! Pouzdana Radio Katalunja javlja da je Barselona započela pregovore sa Bajernom o pozajmici Kutinja uz pravo otkupa ugovora. Ili je ovo samo manevar da se PSŽ ubrza za Nejmara? Videćemo... 

15.37 - ZVANIČNO: Brazilski vezista Valas Souza je novi igrač Udinezea! Nekadašnji reprezentativac Brazila i skupoceni promašaj Hamburgera je u Udine došao iz Hanovera u kojem je oživeo karijeru prethodne sezone. Sa Udinezeom je potpisao ugovor na pet godina, a Zebre su Nemcima isplatile 6.000.000 evra na ime obeštećenja. 

15.25 - Ključa na jugu Španije! Betis je u završnom sprintu za dovođenje Borhe Iglesijasa iz Espanjola za 28.000.000 evra. Ali radi i na transferu Marijana Dijaza iz Real Madrida. 

15.18 - Lacio se raspitivao za mogućnost da pozajmi Interovog mladog Sebastijana Espozita, ali je ekspresno ohlađen. Espozito je ostavio jako dobar utisak na Antonija Kontea u u pripremnom periodu i trener želi da ga zadrži. 

15.10 - Možda i najpopularniji španski sportski TV voditelj Đozep Pedrerol je pre nekoliko minuta javio da Nejmar nikad nije bio bliži povratku u Barslonu. Da podsetimo i na priču o Nejmarovom advokatu koji je danas posetio Barsine prostorije. Reč je o čoveku koji je pre dve godine u ime Pari Sen Žermena aktivirao Nejmarovu otkupnu klauzulu od 222.000.000 evra. Kuva se... 

15.01 - Ronaldo je u Valjadolid doveo pojačanja iz Real Madrida i Mančester Sitija. Opširnije OVDE

14.53 - Španski mediji javljaju da Anhel Korea uopšte nije u planovima Ateltika i da madridski klub željno iščekuje ponudu Milana da se ova sapunica završi. 

14.45 - Pisali smo da SPAL traži Milanovog levog beka Dijega Laksala, ali bi se zadovoljio i dovođenjem Ivana Strinića koji je tek četvrta opcija na boku Rosonera. 

14.38 - Čelnici Rome i Reala su sinoć posle utakmice diskutovali o mogućnosti da Marijano Dijaz pojača Vučicu. On je Romina želja ako ode Patrik Šik

14.31 - GOTOVO: Mladi Interov ofanzivac Davide Merola nastavlja karijeru u Empoliju. Toskanci su platili 500.000 evra za Merolu i obevazeli se da Interu isplate 40 odsto od narednog transfera. 

14.23 - Posle Juventusa, još jedan klub je bacio oko na Barsinog mladog levog beka Mirandu. U pitanju je Olimpik iz Marselja čiji direktor Zubizareta se uzda u dobre odnose sa Barselonom i nada se pozajmici talentovanog Španca. 

14.18 - Mangala je stigao u Valensiju na lekarske preglede... 

14.10 - ZVANIČNO: Pedro Poro je novi igrač Valjadolida. Uskoro opširnije... 

14.01 - Iz Francuske stižu informacije da je PSŽ posle sastanka sa Dibalinim agentom izneo ponudu - 12.000.000 evra po sezoni za pet godina. 

13.53 - Ajaks neće pustiti Donija van de Beka u Real Madrid dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Transfer je moguć tek tada. Ako Real plati 70.000.000 evra. 

13.45 - Sami Kedira odbija da napusti Juventus, odbio je sve ponude iz Turske, Amerike i Premijer lige i zato bi italijanski velikan mogao na kraju da žrtvuje Emrea Džana. Nema nikakvih konkretnijih informacija o njegovom odlasku, osim da bi Juve pristao da ga proda ako dođe dobra ponuda. 

13.37 - Huan de Dios Krespo, advokat koji poslednjih godina zastupa Nejmara i njegovog oca, primećen je pre nekoliko minuta kako ulazi u Barselonine prostorije. 

13.30 - Juventus je hteo da se reši Matije Perina i Marka Pjace, ali trenutno nema ozbiljnog interesovanja za njih i velike su šanse da će ostati u Torinu do januara. 

13.22 - ZVANIČNO: Frejzer Kembel je novi igrač Hadersfilda! Nekada veliki talenat Mančester Junajteda je potpisao ugovor na dve godine. Došao je kao slobodan igrač posle isteka saradnje sa Halom. 

13.16 - Milan opet razmišlja o Daniju Olmu. Španac iz Zagreba je bio želja Rosonera na početku prelaznog roka, ali se potom taj interes ohladio. Dinamo je u međuvremenu odbio nekoliko ponuda od oko 25.000.000 evra. To znači da će Rosoneri morati da ponude makar 30.000.000 evra. Zvonimir Boban bi mogao da bude spona za transfer... 

13.11 - Španski mediji javljaju da je transfer Elijakima Mangale iz Mančester Sitija u Valensiju samo pitanja sata. 

13.05 - ZVANIČNO: Kao što je naš Darjan Nedeljković najavio još pšre dva meseca, Zvezdino dete Luka Velikić je prešao u Valensiju za 800.000 evra. Opširnije OVDE

13.01 - Poznato je i koliko će Ivan Perišić zarađivati u Bajernu. Isto kao u i u Interu - 4.600.000 evra po sezoni. 

12.55 - Uskoro i vesti iz Crvene zvezde o odlasku jednog igrača u Španiju... 

12.53 - GOTOVO! Gomila francuskih i španskih medija javlja da je završen transfer Visama Ben Jedera iz Sevilje u Monako. Opširnije OVDE

12.45 - Milanov sportski direktor Paolo Maldini je pričao sa agnetom portugalskog veziste Bruna Fernandeša kojem je propao transfer u Mančester Junajted zbog ostanka Pola Pogbe. Međutim, nije nam jasno kako Milan planira da dovede igrača koji košta 70.000.000 evra. Čak i ako u priču ubaci Andrea Silvu po ceni od 30.000.000 evra. 

12.39 - BOMBA! Roma je najbliža dovođenju Maura Ikardija. Iako je Argentinac do sada insistirao na odlasku u Juventus, šanse za to su iz dana u dan sve manje. Inter ne želi da proda Ikardija ljutom rivalu osim ako Juventus pošalje ponudu koja se ne odbija. Roma je spremila odličan ugovor Ikardiju i prema poslednjim informacijama, on je sve bliže odluci da prelomi i prihvati poziv Vučice. A razlika između Interovih zahteva i Romine ponude je jako mala. Opširnije OVDE

12.31 - BLIZU: Interov napadač Samuele Longo se opet seli na pozajmicu u Španiju. Dogovoren je prelazak u Deportivo. U pitanju je pozajmica čiji otkup bi postao obavezan ako se Deportivo plasira u Primeru, 

12.24 - Dolaskom Ben Jedera je i definitivno ubijena svaka šansa za transfer Andrea Silve iz Milana u Monako. A Rosonerima se žuri da se reše Portugalca i skupe keš za Anhela Koreu. Poslednjih sati se Valensija pominje kao ozbiljan kandidat za dovođenje Silve. Pogotovo što bi Rodrigo mogao u Ateltiko. A ne treba zanemariti ni tesne veze kluba sa Mestalje sa Žoržom Mendešom koji zastupa Silvu. 

12.15 - Ivan Perišić je viđen u Minhenu. Zaputio se na lekarske preglede, uskoro se očekuje zvanična potvrda transfera u Bajern. 

12.08 - Marka javlja da je Real Madrid rešio sudbinu Andreja Lunjina za ovu sezonu. Talentovani ukrajinski golman će na pozajmicu u Valjadolid. Prethodnu je proveo na pozajmici u Leganesu. 

12.00 - Fenerbahče i dalje čeka Aleksandra Kolarova da pozitivno odgovori na ponudu za ugovor. Ako srpski bek to ne uradi, Fener će se okrenuti Rizi Durmisiju iz Lacija koji je ranije bio na meti Bešiktaša. 

11.53 - SPAL ima pune ruke posla ovih dana, a najzanimljivija je situacija oko napadača. Alberto Paloski bi trebalo da pređe u Veronu, a plan je da na njegovo mesto dođe Kuma Babakar iz Sasuola. SPAL želi i iskusnog Padoina kojem je istekao ugovor sa Kaljarijem, kao i Laksala iz Milana. 

11.46 - Na vidiku je još jedan odlazak iz Sevilje. Autrijski štoper Maks Veber sigurno odlazi, ali je pitanje: Gde? Najbliži je Salcburgu koji je spreman da za njega plati klupski rekord od 12.000.000 evra, ali su u igri još Hofenhajm i Borusija Menhengladbah. 

11.39 - BOMBA! Američki i francuski mediji javljaju da je Edinson Kavani dogovorio transfer u Inter Majami. Od narednog leta. Opširnije OVDE

11.31 - Pisali smo da je Sergej Milinković Savić meta Intera u finišu prelaznog roka. Ali i tu postoji alternativa. Ako ne uspeju da dovedu Srbina iz Lacija, Nerazuri će se okrenuti Ivanu Rakitiću iz Barselone. Njegova cena je oko 50.000.000 evra. 

11.25 - Mali "update" priče o Ben Jederovom dolasku u Monako. To ne znači i da će Falkao otići. Monako ih želi obojicu u timu, 

11.21 - ZVANIČNO: Nemački defanzivac Danijel Švab je potpisao novi jednogodipnji ugovor sa PSV Ajndhovenom. 

11.17 - Dok se fudbalska pijaca trese zbog mogućeg transfera Nejmara i odlaska Kutinja, Barselona radi i na nekim manjim izlaznim transferima. Traže se klubovi za Rafinju i Rikija Puiga. Rafinjinom dovođenju je najbliža Valensija, dok supertalentovani Puig ima nekoliko ponuda u Španiji., 

11.11 - Holandski mediji javljaju da je otklonjena i poslednja prepreka za transfer Irvinga Lozana iz PSV Ajndhovena u Napoli. Ta poslednja prepreka su bili marketinška prava na imidž igrača. Napoli je verovatno najkomplikovaniji klub na svetu što se toga tiče jer De Laurentis zbog filmske industrije u kojoj radi, postavlja igračima neke čudne uslove. 

11.05 - Juventus se nada da će prodati Paula Dibalu u PSŽ, ali za to će mu biti potrebno da se poklope mnoge kockice. Prvo, da u Pariz ne dođe Kutinjo. A potom da PSŽ ponudi dovoljno novca Dibali, njegovom agentu i da Argentinac zadrži marketinška prava na imidž. 

10.59 - Neće biti ništa od prelaska Franka Riberija u PSV Ajndhoven. Dve strane su imale velike razlike u uslovima za platu. PSV je otpao, ali Riberi i dalje ima mnogo opcija. Fiorentina, Ajntraht, Verder, Šalke, Saudijska Arabija... 

10.53 - Visam Ben Jeder ne trenira sa Seviljom. Transfer u Monako je sve bliži. Kneževi nude novac i Ronija Lopeša

10.48 - I Bajern je zainteresovan za Filipea Kutinja! Opširnije o celoj priči, čitajte OVDE

10.43 - Žoao Mario ostaje jedan od najvećih problema Intera. Konte ne računa na njega, ali Inter ne može da nađe adekvatnog kupca. Monako je do sada pokazao najviše interesa, Lajpcig i Leverkuzen se takođe raspituju, a jutros se piše i o mogućoj pozajmici u Sporting iz Lisabona. 

10.38 - Šta će biti sa Sergejem Milinkovićem Savićem? Vrata velikih klubova se polako zatvaraju, ostala su još jedna. Inter je jedina šansa za veliki transfer. Opširnije OVDE

10.33 - Posle Fiorentine, Intera i rimskih klubova, sada se i Napoli pominje kao moguća destinacija Fernanda Ljorentea. Španac je slobodan u izboru novog kluba posle isteka ugovora sa Totenhemom. 

10.25 - ZVANIČNO: Injaki Vilijams je potpisao novi ugovor u Bilbau. Na devet godina! Poznata je i otkupna klauzula. Opširnije OVDE

10.19 - DOGOVORENO: Inter je završio još jedno pojačanje! Ali za sledeće leto... Kao slobodan igrač stiže Mateo Darmijan. Opširnije OVDE

10.16 - Ni Atletiko Madrid nije završio sa letnjim bombama. Sprema se još jedna - Rodrigo! Opširnije OVDE

10.10 - Da krenemo sa najaktuelnijom temom u prelaznom roku - Nejmarom. Brazilac je i definitivno završio epizodu u Pari Sen Žermenu, Španija je sledeća destinacija, ali se još ne zna da li će u Real ili Barsu. Katalonci su u prednost i traže od Nejmara da javnim odbijanjem Reala pogura celu priču. PSŽ traži previše od Barselone i nada se da će igrač preći u Madrid. Opširnije OVDE

Dobro jutro i dobro došli, poštovani posetioci portala MOZZART Sport. Ulazimo u finiš prelaznog roka kada je najbogatije tržište Evrope u pitanju. U Premijer ligi pijaca je zatvorena, ali u Italiji, Španiji, Nemačkoj, Francuskoj - tek kreće ono pravo... Sa vama je u jutarnjoj smeni Aleksandar Gligorić. Pre nego krenemo, OVDE se podsetite šta su to klubovi juče radili. I ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara