Torino spremio 20.000.000 za Verdija ili De Paula, Napoli i Udineze da se izjasne...

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.07.19. | 17:08

Urbano Kairo gubi strpljenje

Nove okolnosti donose novu potrebu za ulaganjem. Milanova elinimacija iz evropskih takmičenja za sezonu 2019/20 otvorila je vrata Torinu da zaigra u Ligi Evrope, što je upravu navelo da krene u ofanzivu na pojačanja.

Kao glavna cilj ovog leta postavljeno je dovođenje levog krila, a mete su dve - Simone Verdi i Rodrigo de Paul. A, kako se može čuti u Torinu, prvi čovek kluba Urbano Kairo spreman je da za taj posao izdvoji 20.000.000 evra. Ni cent više. Navodno, Kairo je već počeo da gubi strpljenje jer se rukovodioci Napolija i Udinezea premišljaju jer se nadaju da bi eventualno mogle da stignu jače ponude. A, u Torinu ne žele da izdvoje ni cent više od pomenute sume. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - subota, 20. jul

Suštinski, Torino je u pat poziciji. I Verdi i De Paul imaju aktivne ugovore do juna 2023. godine, s tim što Napoliju malo više gori pod nogama jer želi da pokuša još jednom da angažuje Hamesa Rodrigeza.

Iako je Verdi više desno krilo, on je i kod Karla Anćelotija, ali i prethodnih godina znao da odgovori izazovu na levom boku, pa čak i kao ofanzivni vezista, mada vrlo retko. Najveće je pitanje samo šta Torino želi. Jer Verdi daje mogućnost pokrivanja oba krila, dok je De Paul u minuloj sezoni igrao praktično sve od centralnog veznog, ofanzivnog, preko levog krila do centarfora.

E sad, Napoli za Verdija traži makar 25.000.000 evra, dok je Udineze nešto zahtevniji i želi bar 35.000.000 evra, što je za Granate previše novca u ovom trenutku. Zato Torino pred oba kluba postavlja „uzmi ili ostavi“ ponudu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara