Marko Lazetić (©Star Sport)
Marko Lazetić (©Star Sport)

Torino postaje srpska kolonija: Marko Lazetić nova Jurićeva želja

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 22:28

Srpski napadač čeka novi angažman, mogao bi da ostane u Seriji A

Nije se naigrao Marko Lazetić u Milanu. Stigao je zimus iz Crvene zvezde za 4.000.000 evra kao igrač za budućnost, zbog čega je plan šampiona Italije da ga šalje na pozajmice dok ne stekne dovoljno iskustva.

Celog leta Lazetić čeka novi angažman i rasplet pregovora kluba sa više zainteresovanih poslodavaca, ali ni manje od sedam dana pre početka sezone nema jasne ideje gde bi mladi napadač mogao da provede narednih godinu dana. Poslednji u nizu klubova koji se dovode u vezu sa Lazetićem je - Torino. Mediji bliski Rosonerima tvrde da se Torino javio sa željom da angažuje srpskog tinejdžera na pozajmicu, na insistiranje trenera Ivana Jurića.

Izabrane vesti

Dogovor bi navodno mogao da bude sličan onom kada je prošlog leta dolazio Tomazo Pobega. Juriću je potreban špic posle odlaska kapitena Andree Belotija, prva ideja bio je Eldor Šomurodov koji je na kraju bliži Bolonji, a Lazetić je isplivao kao alternativno rešenje. Milan je spreman za dogovor.

Subota, 20.45: (2,75) Monca (3,05) Torino (2,95)

Mladi srpski centarfor bi u Torinu imao veliku podršku sunarodnika pošto su tu Saša Lukić, Vanja Milinković Savić i Nemanja Radonjić. Granate očigledno vole srpske fudbalere.


tagovi

Marko LazetićLetnji prelazni rok 2022TorinoMilan

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara