Tadžikistan ne haje za koronu

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.04.20. | 09:43

Fudbalsko prvenstvo u punom jeku

Fudbal se retko gde još igra zbog pandemije virusa korona. Tadžikistan je jedna od retkih zemalja koja se još uvek odupire uvođenju strožih mera, pa se fudbal tamo igra bez ikakvih problema. Da sve bude još zanimljivije, iz ove države je pre samo nekoliko dana došla vest da su tamošnji čelnici zabranili da se reč "koronavirus" uopšte koristi na njenoj teritoriji.

Juče su tako odigrana uvodna tri duela tamošnje prve fudbalske lige, u kojima smo videli prilično očekivane rezultate i pobede favorita. U nedelju su na programu preostala dva duela.

Oba sastava bila su pobedničkog raspoloženja na startu prvenstva i ostvarili su trijumfe uz GG&3+. Kujand na svom terenu je uglavnom siguran, pogotovo kada je Katlon gost, koji nikada nije ostvario pobedu na ovom mestu. U poslednjih pet mečeva nije padalo više od tri gola, a uglavnom ne više od dva.

Izabrane vesti

Istiklol se u prvom kolu iživeo nad slabašnim gradskim rivalom Dušanbeom 83 i slavio sa čak 7:0, dok je CSKA takođe poražen i to sa 1:3 na svom terenu. Istiklol je u prethodna dva meča kod kuće protiv današnjeg rivala slavio ubedljivo, sa 4:1 i 3:0. Uzmite i to u obzir.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

TADŽIKISTAN 1 - 2. KOLO

Subota

Fejzkand - Regar 3:2 (1:1)
Istaravšan - Kuktoš 0:3 (0:0)
Lokomotiva Pamir - Dušanbe 83 1:0 (0:0)

Nedelja

13.00:  (1,30) Kujand (5,30) Katlon (8,00) 
13.00:  (1,15) Istiklol (7,00) CSKA Pamir (15,00) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara