Maskarel u duelu sa Mesijem
Maskarel u duelu sa Mesijem

Tako se prave ugovori: Real dovodi pojačanje za 4.000.000 evra, možda ga proda za 15.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.18. | 09:15

U svakom slučaju dobar posao

Vinicijus Žunior je završen prošlog, dolazi iz Flamenga ovog leta, a sledeći na spisku pojačanja Reala Madrida je Oskar Maskarel. Španski vezista biće prvo pojačanje Madriđana u predstojećem prelaznom roku i to za siću od 4.000.000 evra.

Čelnici aktuelnog evropskog prvaka odlučili su da iskoriste opciju iz ugovora sa Ajntrahtom, potpisanog jula 2016. Tad su Maskarela - koji je igrao za B i C tim Kraljevskog kluba, čak upisao debi za prvu ekipu pod komandom Žozea Murinja - pustili u Frankfurt za svega 1.000.000 evra. I naznačili u posebnoj stavci ugovora da ukoliko ga ikad budu želeli nazad (kao u slučaju Alvara Morate i Borhe Majorala) mogu da ga priušte za 4.000.000 evra.

Izabrane vesti

Na meču sa Borusijom iz Menhengladbaha

Ako je verovati španskom Asu, Real je prezadovoljan kako se Maskarel snašao u Frankfurtu. Pod dirigentskom palicom Nika Kovača igra redovno, jedan od do bitnijih igrača tima koji napada plasman u Ligu šampiona i dogurao je do polufinala Kupa Nemačke, što će mu obezbediti povratnu kartu za beli dres.

Ne znači, naravno, da će u njemu zaigrati. Posebno što je konkurencija paklena, pa će Zinedin Zidan tokom leta proveriti da li je Oskar Maskarel kalibar za viši nivo. U tom periodu većina Realovih zvezda biće na Mundijalu (Kazemiro, Kros, Kovačić, Modrić, Isko), pa će 25-godišnji fudbaler imati šansu da se dokaže. Tu se vidi veličina kluba. Ako ubedi trenera - ostaje. U suprotnom - biće prodat. Cena u tom slučaju je 15.000.000 evra.

Florentino Perez će svakako biti na dobitku. I to za igrača kog je pre selidbe u Ajntraht slao na pozajmice u Sporting iz Hihona i Derbi Kaunti.

(FOTO: Action images)


tagovi

Oskar Maskarel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara