Suspenzija ukinuta, sve novajlije crno-belih mogu u Inđiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 08:44

Ivanu Petroviću 70.000 evra

Tako nešto je bilo i očekivano. Samo se čekala zvanična odluka. Stigla je juče, pa Partizan u novu sezonu, ipak, ulazi sa kompletnim kadrom. Omogućeno mu je da registruje novajlije, pošto mu je ukinuta suspenzija nastala usled neizmirenih obaveza prema Ivanu Petroviću.

U pitanju je nekadašnji vezista crno-belih, tužio je klub za približno 70.000.000 povodom neisplaćenih zarada, čime je blokirao zvanični angažman letnjih pojačanja, međutim... Parni valjak je juče, u pravom foto-finišu, dva dana pred početak prvenstva, dostavio dokaze da je problem rešen, dinamika isplate Petroviću dogovorena, a sve za posledicu ima prijavu fudbalera Aleksandra Lutovca, Dominika Dinge, Umara Sadika, Periše Pešukića, Igora Vujačića i Rajka Brežančića za mečeve Superlige. To praktično znači da će oni već u nedelju od 18 časova biti na raspolaganju Savi Miloševiću, za premijeru u Inđiji.

Izabrane vesti

Žurnal piše da se Partizan obavezao da Ivanu Petroviću plati 69.195,62 evra, osim toga na teret kluba padaju i kamate, jer nije postupio po odluci Arbitražnog suda od 21. februara ove godine, dok je u obavezi da na ime sudskih troškova izdvoji još 332.000 dinara.

Podsetimo, Ivan Petrović je u Humsku 1 došao leta 2014. u prvom mandatu Marka Nikolića, ali je na terenu proveo samo 84 minuta.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara