NAJAVA DANA (sreda, 18. mart): Po Singapuru, Nigeriji i Čileu iz poznatih okolnosti

Vreme čitanja: 4min | sre. 18.03.20. | 08:00

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

TAMPINES ROVERS – HOUM JUNAJTED, 12.45
(Fudbal, Singapur 1)

„Jeleni“ su u sjajnoj formi. Od tri odigrana meča u ovoj sezoni dobili su dva uz jedan poraz i sada su na vodećem mestu tabele. Roversi su u Singapuru praktično nepobedivi, dok Lavovi ne znaju za trijumf od septembra, a prethodnu pobedu na gostovanjima upisali su u avgustu. Tradicija je takođe na strani domaćina. Prethodna dva duela dobio je s identičnim rezultatom 3:0, a ukupno 15 golova Houm Junajted je primio na prethodna četiri odmeravanja.

Izabrane vesti

BALESTIER KALSA –HOUGANG JUNAJTED, 12.45
(Fudbal, Singapur 1)

Tigrovi su prethodnu sezonu završili na dnu tabele i ove će pokušati da izbegnu takav scenario. I pored lošeg starta pobeda protiv Jang Lajonsa na gostovanju u prošlom kolu potvrda je da su krenuli u dobrom pravcu. Gepardi su za razliku od prošle ovu sezonu započeli loše. Ono što im ide u prilog jesu loše partije domaćina, s obzirom da Balestier Kalsa nije dobila deset prethodnih mečeva kod kuće, uz čak sedam poraza.Hougang je s druge strane od maja prošle godine samo dva puta gubio na strani. Uz to pobeđivao je Tigrove na četiri od pet prethodnih odmeravanja.

PLATO JUNAJTED – KVARA JUNAJTED, 16.00
(Fudbal, Nigerija 1)

Lider tabele neporažen je na prethodnih devet mečeva i sada ima četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Rivers Junajted. Kod kuće je nepogrešiv. Od 17 poslednjih mečeva pred svojom publikom dobio je 14, pored toga primio je samo dva gola na osam prethodnih duela kod kuće. Gosti su u sasvim suprotnoj situaciji. Bez trijumfa su na osam od deset prethodnih utakmica, i veoma teško postižu golove. Istina, uspeli su da prekinu seriju od šest mečeva bez pobede, ali protiv ekipe koja se kao i oni nalazi među poslednje četiri na tabeli. Rezultat sa prethodna tri međusobna odmeravanja glasi 12:1 u korist domaćina.

LOBI STARS – IFEANI UBA, 16.00
(Fudbal, Nigerija 1)

U poslednje vreme Lobi je zapao u krizu i dobio je samo jednu od prethodnih pet utakmica. Ipak, nalazi se na trećem mestu tabele i nova tri boda vratila bi ga u borbu za titulu. Ifeani u poslednje vreme igra po principu toplo-hladno i zauzima središnji deo tabele. Njegov problem su gostovanja, i to veliki problem imajući u vidu da ove sezone nisu dobili nijedno. Otežavajuća okolnost za njih je i podatak da je Lobi neporažen na poslednjih 12 mečeva kod kuće. Njihov prethodni međusobni okršaj završen je bez golova, a domaćin nije poražen na poslednjih šest.

SANŠAJN STARS – KATSINA JUNAJTED, 16.00
(Fudbal, Nigerija 1)

Obe ekipe su u seriji loših rezultata. Sanšajn Stars je na 8. mestu i od prethodnih pet duela dobio je samo jedan. Gosti su na 13. poziciji i imaju identičan učinak kao i današnji rival na istom broju mečeva. Međutim, velika prednost je na strani domaćina. Sanšajn u ovoj godini još uvek nije izgubio nijedan meč kod kuće, preciznije to mu se nije dogodilo još od aprila prošle godine. Za razliku od njih Katsina nije slavila na strani više od godinu dana. Ipak, pripala su joj dva prethodna odmeravanja sa Sanšajnom, ali na njenom terenu.

UNION SAN FELIPE –DEPORTES SANTA KRUZ, 00.30
(Fudbal, Čile 2)

Domaćin je posle tri odigrana kola jednom slavio i dva puta igrao nerešeno. Takav učinak trenutno ga je smestio na šesto mesto. Ekipa iz Santa Kruza odigrala je dva prvenstvena meča i oba izgubila tako da je sada poslednja na tabeli. San Felipe je njihov susret u oktobru prošle godine na ovom terenu dobio sa 3:0, a bliži je pobedi i ovog puta.

KARTAGENA – SANTA ROSA, 18.00
(Fudbal, Kostarika 2)

Već su se videli poslednjeg januarskog dana, pa remizirali. Prati ih GG, ali i 3+ tradicija, mada je na poslednjem susretu palo čak četiri gola. Ianče, Kartagena je u tri navrata na poslednjih pet utakmica odigrala za X, kao i Santa Rosa koja je isto uradila u seriji. Zaista, reč je o upečatljivom detalju koji bi još jedan međusobni remi mogao dodatno da učini čudnim. Treba videti, jer stvar postaje interesantna.

PUNTARENAS – BARIO MEKSIKO, 18.00
(Fudbal, Kostarika 2)

Nema zime za vodeći Puntarenas. Teško će s njima na kraj izaći gosti koji su posle tri remija u poslednjem kolu pali na kolena. Inače, oni su poslednja tri meča završili GG ishodima. Inače, oba tima su poprilično efikasna, jer domaćin iz 12 utakmica ima 19 postignutih golova, dok gosti s mečom manje imaju 20.   

VAN BUJUKPEHIR - ERGENE, 12.30
(Fudbal, Turska 3a)

Šareni su, ali ne i na ividi očaja i jedni i drugi. Gosti nisu slavili na poslednje četiri utakmice, ali su zato imali dva remija, dok Van ima poraz posle dva uzastopna X ishoda. Inače, ovaj tim je dobio poslednju utakmicu para na koji redovno dolazi maker GG3+ igra.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara