Strahinja Pavlović (desno) u društvu Zlatana Šehovića
Strahinja Pavlović (desno) u društvu Zlatana Šehovića

Strahinja Pavlović: Postoji ta priča sa Juventusom

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.19. | 09:54

„Fokusiran sam trenutno na Partizan“, poručio supertalentovani štoper

Još jedan Partizanov vunderkind je uzdrmao fudbalski svet. Bilo je potrebno da Strahinja Pavlović odigra samo jedan večiti derbi i isprsi se pred Ričmondom Boaćijem kako bi krenule priče o novom velikom štoperu u najavi. Ne bez razloga.

Skauti Juventusa prepoznali su potencijal crno-belig bisera rođenog 2001. godine i odmah krenuli u akciju. I to u ozbiljnu akciju, pošto je transfer popularnog Kalabe u Torino već navodno dogovoren...

Izabrane vesti

Međutim, mladi štoper je na početku Partizanovih priprema fokusiran na redovne obeveze.
„Priča o transferu ne utiče na mene, fokusiran sam na Partizan, samo mi je on u glavi.  Ako odem tamo, biću usredsređen na taj klub. Trenutno sam ovde i ne razmišljam o bilo čemu drugom“,
kaže na početku razgovora Strahinja Pavlović.

Je li taj klub Juventus?
„Pa, postoje te priče, ali videćemo šta će biti“.

Nije mogao supertalentovani štoper tek tako da pobegne od priče o torinskom klubu. Juče i danas u Zemunelu, a sutra već u društvu Bonućija i Kjelinija.
„Tako je, Juventus je veliki klub, jedan od najvećih na svetu, stvarno je lepo kad čuješ da se takav klub interesuje za tebe, ali - ovde sam, počeo sam da se pripremam s Partizanom, glava mi je fokusirana samo na matični klub“.

Idemo dalje: Strahinja Pavlović vrlo brzo može da postane saigrač Kristijanu Ronaldu.
„Hahahaa...Dobro, kažem, nisam puno razmišljao o tome... Razmišljaću ako do toga dođe... Još nisam potpisao za njih, još ništa nije gotovo, ne razmišljam uopšte o tome“.

Potpisao za Juventus ili ne, Strahinja Pavlović ima sezonu iz snova. Hrabro ga je Zoran Mirković gurnuo u vatru u martu, ostalo je poznato... Čulo se o njemu širom Starog kontinenta.
„Dosta stvari mi se izdešavalo, neočekivano sam upao u prvi tim, počeo da igram i osvojio prvi trofej. Kad sve saberem, lepa sezona iza mene. Sad se okrećem novim pobedama, Partizan uvek ide na sve pehare, pokušaćemo da uđemo u Ligu Evrope, to nam je cilj“.

I ako ode u Italiju Kalaba će svakodnevno pratiti dešavanja u Zemunelu, nadajući se da crno-beli vratiti pegar namenjen najboljem timu u Srbiji u trofejnu salu Partizanovog stadiona. „Vratilo se nekoliko igrača s pozajmica, sigurno će da bude još pojačanja. Sigurno da očekujem da napravimo dobru ekipu koja može da napadne duplu krunu“.

Očekivalo se da mladi štoper bude deo mlade reprezentacije Srbije na Prvenstvu Evrope u Italiji i San Marinu.
„Bilo je priče da možda budem tamo. Očekivao sam, mislio da mogu da budem tamo. Nisam, nema veze“.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara