Stefan Milić u tefteru Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.19. | 11:44

Kapiten Budućnosti očarao crno-bele

Izgubio je Partizan prvu proveru u sezoni, protiv podgoričke Budućnosti, ali možda bi mogao iz nje, ipak, da profitira. Doveli su crno-beli u ovom prelaznom roku desnog beka plavo-belih Perišu Pešukića, ali im je na meču u Užicu zapao za oko još jedan fudbaler crnogorskog tima – Stefan Milić.

Mladi štoper Budućnosti sa 18 godina nosi kapitensku traku, od jeseni će biti i seniorski reprezentativac Crne Gore, a igrom protiv Partizana je naterao čelnike crno-belih da se raspitaju o njemu.

Izabrane vesti

Reči hvale o Miliću imali su posle utakmice i članovi stručnog štaba Partizana, koji su o njemu razgovarali uveče sa kolegama iz Budućnosti, koju predvodi bivši igrač Parnog valjka Branko Brnović. Kapiten Budućnosti je potpuno nadigrao napadače crno-belih, dobijao ih u duelima, zatvorio sve prolaze ka golu svog tima i to nije moglo da prođe nezapaženo.

Naravno, to ne znači automatski da će mladom štoperu nova adresa od ovog leta biti Humska 1, ali je definitivno upisan u tefter uprave Partizana, kao igrač kojeg vredi pratiti u narednom periodu.

Kada je konkurencija među štoperima u pitanju, Partizan gotovo sigurno ostaje bez Svetozara Markovića i Strahinje Pavlovića, dok su koferi spakovani i Marku Valijenteu. Od novih lica, tu su Dominik Dinga i Igor Vujačić, dok će Bojanu Ostojiću, najverovatnije, biti produžen ugovor.

Foto: FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara