Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

Stara ljubav zaborava nema, Bajern zove Mandžukića da se vrati

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 09:37

Ali samo kao zamena za Roberta Levandovskog

Kako razmišlja Mauricio Sari nije baš najjasnije, ali Hasan Salihamidžić nema dilemu – Mario Mandžukić je i sa 33 godine idealan igrač za ono što Bajernu treba. A treba mu napadač koji će moći da odmeni Roberta Levandovskog kad Poljaku bude potreban odmor. Pride i igrač koji može više nego dobro da zakrpi na krilu, koja će u narednoj sezoni predstavljati najveću brigu Bavaraca posle odlazaka Arjena Robena i Franka Riberija. Dakle, pričamo o Mandžukićevom povratku u Bajern.

Ekskluzivnu informaciju je plasirao Sport Bild, koji navodi da je Salihamidžić, sportski direktor kluba iz Minhena, već obavio razgovore sa nekoliko kandidata za upražnjeno mesto i da se Mandžukić visoko kotira na toj listi.

Izabrane vesti

Jeste da mu ugovor sa Juventusom ističe 2021. i da je prošle sezone imao sasvim zadovoljavajuću minutažu u žestokoj konkurenciji u Torinu. Međutim, mediji na Apeninima pišu da je Hrvat u grupi igrača koje bi Juventus prodao ovog leta. U Torinu vole da uvek imaju plus na računu, a može biti da je ovo leto idealna prilika da se na Mandžukiću poslednji put uzme iole ozbiljniji novac. Do sada se pominjala mogućnost da ode u Borusiju, ali Bajern deluje kao realnija opcija.

Čeka se da Sari prelomi. Ne bi se doduše Juve baš opario. Mandžukić je kroz celu karijeru bio nekako potcenjen igrač. Volfzburg ga je uzeo Dinamu za 7.000.000, Bajern 2012. kupio za 13.000.000, posle ukoba sa Pepom Gvardiolom 2014. je otišao u Atletiko za 22.000.000, a zatim 2015. stigao u Juve za 21.000.000.

A čovek je, ma šta ko rekao, kalibar za šampionske ekipe.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara