Španci kažu: Gotovo je - Hames u Atletiku! Formula 50.000.000 i bonusi, plata 7.500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.07.19. | 15:15

Sve je navodno završeno još u subotu uveče

Naslovnica madridske Marke najavila je Atletikovu bombu u liku Hamesa Rodrigeza, a sa Pirinejskog poluostrva začulo se: Sve je gotovo!

Doduše, ne od pouzdanih izvora iz Španije, ali kada neko objavi praktično sve detalje posla ne treba ostati ravnodušan.

Izabrane vesti

Sajt Esto Es Atleti, koji se bavi isključivo dešavanjima u Atletiku kroz brojne članke, analize i intervju, javlja da su Real i Atletiko dogovorili transfer Hamesa Rodrigeza u operaciji sa sledećom formulom: Obeštećenje 50.000.000 evra, plus bonusi! Navodno, transfer bi trebalo da bude ozvaničen do nedelje uveče ili ponedeljka. U međuvremenu dobro obaveštena radio stanica Kadena Ser takođe je potvrdila da su Real i Atletiko blizu dogovora. 

Napoli poražen, Hames je Atletikova bomba!

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 14. jul

Isti izvor tvrdi da je ceo posao završen još u subotu uveče posle dugih i iscrpnih pregovora na kojim su bili prisutni čelnici Atletika, Reala i Hamesov agent Žorž Mendeš. Portugalski superagent želeo je da ispuni želju svog klijenta i uradio je apsolutno sve da transfer bude završen tako da sve tri strane budu zadovoljne.

Hames će postati najplaćeniji fudbaler u Atletiku s godišnjom platom od 7.500.000 evra neto, dakle nakon poreskih odbitaka, a ugovor će biti potpisan na četiri godine, možda čak i na pet. To znači da će Kolumbijac zarađivati praktično istu sumu novca kao u Realu, gde je dobijao 7.700.000 evra godišnje.

Kako se ističe, Dijego Simeone želi da se Hames priključi ekipi što je pre moguće, pošto je Atletikova ekipa uveliko na pripremama u gradu Los Anheles de San Rafael. Rodrigez se u ovom trenutku nalazi na odmoru posle obaveza na Kopa Amerika, baš kao i njegovi budući saigrači Santijago Arijas i Hoze Himenez.

Svi čekamo tu fotografiju s dresom! 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara