Solskjer otkrio tužnu realnost Junajteda: Nemamo ponudu ni za jednog igrača

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.19. | 09:49

Niko neće vedete Crvenih đavola

Teške dane broji Mančester junajted. Prošlu sezonu završio je na šestom mestu, ostao je bez Lige šampiona, a ni novih imena, velikih pojačanja nema, barem za sada, na Old Trafordu.

I onda kao logična posledica takvog pada dođe činjenica da klub nije dobio nijednu ponudu ni za jednog igrača! Možda Ole Gunar Solskjer nije imao nameru da baš tako ogoli surovu istinu sa Old Traforda, ali sada nema nazad.

Izabrane vesti

A danima se vrte priče kako samo što nije prodat Pol Pogba, kako zovu drugi klubovi za Nemanju Matića, za Romelua Lukakua, vagalo se šta raditi sa Aleksisom Sančezom...
Ima dosta spekulacija, nagađanja oko svih naših igrača, oko dolazaka i odlazaka. Kao i u svakom prelaznom roku, to su normalne stvari. Ipak, koliko ja znam, koliko sam obavešten, nemamo nijednu ponudu ni za jednog našeg igrača. Mi smo Mančester junajted, mi i ne moramo da prodajemo fudbalere”, rekao je Solskjer.

Norveški trener je istakao da je atmosfera u ekipi na pripremama izvanredna i da nema baš nikakvih problema, iako svi traže neke negativnosti u ekipi. Pogotovo oko Pola Pogbe, koji se mesecima navodi kao remetilački faktor u ekipi.
Pol je top, top osoba. On je dečko sa zlatnim srcem i nikada sebe ne stavlja iznad ekipe”, poručio je Solskjer.

U tekućem prelaznom roku Mančester junajted je ostao bez Andera Erere i Antonija Valensije, kojima su istekli ugovori, dok su u klub došli Aron Van-Bisaka iz Kristal Palasa i Danijel Džejms iz Svonsija.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara